«Παγίδα» στο οδικό δίκτυο Καστέλι - Μοίρες

mesaralive.gr  15 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
«Παγίδα» στο οδικό δίκτυο Καστέλι - Μοίρες

φωτο:mesaralive.gr

Μια πραγματική «παγίδα» η οποία μπορεί να δημιουργήσει σοβαρότατο ατύχημα, βρίσκεται λίγο μετά το Καστέλι στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στις Μοίρες.

Πρόκειται για σημείο του οδοστρώματος όπου έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη λακκούβα και  ο κίνδυνος να πέσει μέσα αυτοκίνητο ή μηχανάκι είναι ορατός.

Ήδη υπάρχουν παράπονα από οδηγούς και μάλιστα επισκέπτες, που βρέθηκαν στην περιοχή μας και κινδύνεψαν σοβαρά στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ χθες Κυριακή το πρωί, παραλίγο να έχει συμβεί τροχαίο εξαιτίας της συγκεκριμένης λακκούβας.

Όχημα μάρκας κλούβα ερχόμενο από Ηράκλειο προς Μεσαρά, κινούνταν με κανονική ταχύτητα, ωστόσο κάποιος βιαστικός που ήθελε να κάνει προσπέραση και μάλιστα λίγο πριν τη στροφή, ανάγκασε τον οδηγό της κλούβας να πάει δεξιά – μιας και από την αντίθετη πλευρά ερχόταν αυτοκίνητο.

Η κλούβα έπεσε μέσα σε αυτή την τεράστια λακκούβα που βλέπετε στις φωτογραφίες και λίγο έλειψε ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο.

Και δεν είναι το μόνο περιστατικό στο σημείο, αφού καθημερινά συμβαίνουν παρόμοια…

Καλό θα είναι λοιπόν οι αρμόδιοι να σπεύσουν και να αποκαταστήσουν το συγκεκριμένο σημείο πριν έχουμε κάποιο σοβαρό τροχαίο….

 

mesaralive.gr  15 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ