«Πακέτα αγάπης» από τον ΕΕΣ Μοιρών!

  24 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
«Πακέτα αγάπης» από τον ΕΕΣ Μοιρών!

άλλη μια σπουδαία πρωτοβουλία με φιλανθρωπικό πρόσημο!

Για τρίτη φορά το 2019, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Ναυαγοσωστών Μοιρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού διένειμε, την εβδομάδα από 19 έως 24 Απριλίου, βασικά είδη διατροφής, συνεχίζοντας έτσι, την προσπάθεια ανακούφισης των καθημερινών αναγκών των οικονομικά αδύνατων συνανθρώπων μας και ιδιαίτερα τις οικογένειες με μικρά παιδιά.
Η προσπάθεια η οποία έχει καθιερωθεί ως θεσμός πραγματοποιείται αρκετές φορές το χρόνο.

Η διανομή εστιάστηκε συνολικά σε σαράντα οκτώ (48) οικογένειες της ευρύτερης περιοχής της Μεσσαράς. Τα είδη διατροφής γεμάτα αλληλεγγύη και αγάπη προς τον συνάνθρωπο, συλλέχθηκαν πριν την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων εορτών από τους μαθητές όλων των σχολείων του Δ. Φαιστού αλλά και πριν τις διακοπές των εορτών του Πάσχα από τους μαθητές αρκετών σχολείων του Δ. Γόρτυνας (για πρώτη φορά).
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια εκτός των μαθητών αυτών, τους γονείς τους αλλά φυσικά και τους εκπαιδευτικούς για την ευαισθητοποίηση τους και την άριστη συνεργασία μας (σε όλα τα επίπεδα).
Η επόμενη προσπάθεια οργανωμένης συλλογής τροφίμων θα γίνει αρχές του καλοκαιριού από τα καταστήματα ειδών διατροφής (super markets, φούρνοι κλπ) που συνεχίζουν μα στηρίζουν αδιάκοπα το έργο του ΕΕΣ Μοιρών όλα αυτά τα χρόνια.
Κάθε πακέτο περιείχε εκτός των βασικών ειδών πρώτης ανάγκης και λαμπάδες Πάσχα (που φτιάχτηκαν από Εθελοντές) για τους μικρούς μας φίλους.

Η ανάγκη για προσφορά συνεχίζεται.

Ο Ε.Ε.Σ. Μοιρών καλεί οποιονδήποτε έχει τη δυνατότητα, να συνεισφέρει σε αυτό το μεγάλο έργο, καθώς μοιράζονται πάνω από επτά τόνοι τροφίμων από τον Ε.Ε.Σ. Μοιρών συνολικά κάθε χρόνο σε οικογένειες της Μεσαράς. 
Τα τρόφιμα συγκεντρώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους κάθε Παρασκευή μετά τις 8 το βράδυ στην έδρα του Ε.Ε.Σ., στο παλιό οικοτροφείο αρρένων στις Μοίρες. Οποιοσδήποτε επιθυμεί, μπορεί να επικοινωνήσει με τον Ε.Ε.Σ. Μοιρών και τηλεφωνικά στο 2892023199 κάθε Παρασκευή μετά τις 8 το βράδυ ή στο [email protected].

 

  24 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ