Την επόμενη Τρίτη η διανομή ΤΕΒΑ στο Δήμο Φαιστού

Σε δωρεάν διανομή ειδών παντοπωλείου για τους δικαιούχους του ΚΕΑ – ΤΕΒΑ, θα προχωρήσει την επόμενη εβδομάδα ο Δήμος Φαιστού.
Συγκεκριμένα την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 και ώρα 9:00 – 14:30 θα πραγματοποιηθεί η διανομή προϊόντων του προγράμματος στις Μοίρες, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, πρώην Σούπερ Μάρκετ Ένωσης. Τα προϊόντα που θα δοθούν είναι είδη παντοπωλείου.
Οι δικαιούχοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους υποχρεωτικά το ΑΜΚΑ ή το βιβλιάριο υγείας τους για την επιβεβαίωση του ΑΜΚΑ. Επίσης Αστυνομική ταυτότητα για τους ημεδαπούς και ταυτότητα ή Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς.
Αν ο δικαιούχος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει οπωσδήποτε εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής.
Πληροφορίες :
Βοήθεια στο Σπίτι Μοιρών: 28920 - 22905
Βοήθεια στο Σπίτι Ζαρού: 28940 - 31861
Βοήθεια στο Σπίτι Τυμπακίου: 28920 – 52816
Δείτε επίσης
- Τραγωδία στον Γεροπόταμο: αγωγή κατά του Δήμου Φαιστού, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δημοσίου
- Νύβριτος: οριοθετήθηκε η φωτιά που καίει από χτες
- TOEB A’ Zώνη Μεσαρας: Ο απολογισμός της φετινής αρδευτικής περιόδου
- Δήμος Γόρτυνας: Ψήφισμα για την διάσωση του μνημείου στον λόφο Παπούρα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας
- Αντίστροφη μέτρηση για τον 9ο Αγώνα “Festos Run”- ως τις 22/9 οι εγγραφές
Σχετικά άρθρα
- Αναδιανομή προϊόντων σε δικαιούχους TEBA
- Π.Σ Κόκκινου Πύργου: Διανομή τροφίμων σε συνεργασία με την Ομάδα Αγάπης Μεσαράς
- Δήμος Γόρτυνας: Διανομή προιόντων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ
- Διανομή κηπευτικών ειδών σε δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής
- «Πακέτα αγάπης» από τον ΕΕΣ Μοιρών!