Παμμεσαρίτικοι αγώνες και αγώνες Άσκησης και Υγείας στο Στάδιο «Μανώλης Στεφανουδάκης»

mesaralive.gr  24 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Παμμεσαρίτικοι αγώνες και αγώνες Άσκησης και Υγείας στο Στάδιο «Μανώλης Στεφανουδάκης»

Αγώνες για μικρούς και μεγάλους διοργανώνει το απόγευμα της 25ης Μαρτίου ο Δήμος Φαιστού στο Στάδιο «Μανώλης Στεφανουδάκης» στις Μοίρες.

Συγκεκριμένα διοργανώνει τους Φαίστιους  Παμμεσαρίτικους Μαθητικούς  Αγώνες καθώς και αγώνες Άσκησης και Υγείας  στο Στάδιο «Μανώλης Στεφανουδάκης».

Συγκεκριμένα:

Ο Δήμος Φαιστού θέλοντας να αναδείξει τα αθλητικά ταλέντα της Μεσαράς, αλλά και να δώσει την δυνατότητα να αξιοποιηθούν οι αθλητικές υποδομές του δήμου Φαιστού διοργανώνει στα πλαίσια του εορτασμού της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου μαθητικούς αγώνες στίβου. «Oι «Παμμεσαρίτικοι μαθητικοί αγώνες στίβου 2016»  θα διεξαχθούν την Παρασκευή 25 Μαρτίου στις 15:00 στο στάδιο Μοιρών «Μανώλης Στεφανουδάκης», η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εντεταλμένος σύμβουλος Παιδείας και αθλητισμού  κ. Γιάννης Ξηρουδάκης.

Επίσης «Ο Δήμος ΦΑΙΣΤΟΥ καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στους δρόμους ΑΣΚΗΣΗΣ και ΥΓΕΙΑΣ για όλους που πρόκειται να διεξαχθούν την Παρασκευή 25 ΜΑΡΤΙΟΥ και ώρα 5μ.μ. μετά το πέρας των Παμμεσσαρίτικων μαθητικών αγώνων στίβου στο στάδιο ΜΟΙΡΩΝ <ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ >

Οι δρόμοι ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ  είναι ελεύθερης συμμετοχής , άνευ ανταγωνισμού για όλους τους  μαθητές και πολίτες της  περιοχής μας με κυρίαρχο στόχο την μαζική συμμετοχή και την ευαισθητοποίηση των συνδημοτών μας  με την πιο απλή και ίσως καλύτερη φυσική άσκηση  το περπάτημα και το τρέξιμο .

ΔΡΟΜΟΙ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

1.       ΔΡΟΜΟΣ 400 μ . για παιδιά Α΄ - Β΄ ταξης δημοτικού σχολείου.

2.       ΔΡΟΜΟΣ 400 μ . για παιδιά Γ΄ - Δ΄ ταξης δημοτικού σχολείου.

3.       ΔΡΟΜΟΣ 600 μ . για παιδιά Ε΄ - ΣΤ΄ ταξης δημοτικού σχολείου.

4.       ΔΡΟΜΟΣ 800 μ . για παιδιά Α΄- Β΄-Γ Γυμνασιου.

5.       ΔΡΟΜΟΣ 400 μ . για παιδιά και ενήλικες Α.Μ.Ε.Α.

6.       ΔΡΟΜΟΣ 1200 μ . (3 κύκλοι σταδίου ) για Γυναίκες .

7.       ΔΡΟΜΟΣ 2400 μ . (6 κύκλοι σταδίου ) ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ για Ανδρες και Γυναίκες .

 

* Οι συμμετέχοντες στους δρόμους ΑΣΚΗΣΗΣ και ΥΓΕΙΑΣ θα τρέξουν με δική τους ευθύνη όσον αφορά την καλή κατάσταση της υγείας τους .

 

mesaralive.gr  24 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα