Πανελλαδικές: Ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων

Πανελλήνιες 2020: Ανακοινώνονται σήμερα οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων
Τις βαθμολογίες τους στα ειδικά μαθήματα θα μάθουν σήμερα οι υποψήφιοι των πανελληνίων 2020, καθώς ανακοινώνονται μετά τη μία το μεσημέρι.
Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ειδική πλατφόρμα: https://results.it.minedu.gov.gr.
Εκεί πληκτρολογούν τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
Παράταση στα μηχανογραφικά
Δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου θα έχουν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων έως τις 20 Ιουλίου.
Ειδικότερα, το υπουργείο ανακοίνωσε ότι οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν και να υποβάλουν το Μηχανογραφικό τους έως και τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 τα μεσάνυχτα. Μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, η ειδική εφαρμογή θα κλείσει και θα αρχίσει ο έλεγχος και η επεξεργασία των προτιμήσεων των υποψηφίων.
Για την υποστήριξη της υποβολής του Μηχανογραφικού, όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία, θα λειτουργήσουν επιπλέον τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, τελευταία ημέρα υποβολής του Μηχανογραφικού.
Αυτή την ημέρα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μηχανογραφικό, για να οριστικοποιήσουν αμέσως εκ νέου ένα άλλο.
Δείτε επίσης
- Τένις: Θριαμβευτής στο Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς
- Καιρός: Παραμένει η σκόνη,έρχονται βροχές
- Πανελλήνιες: Τα τμήματα με εργασιακές προοπτικές και προσιτές βάσεις για τους υποψηφίους
- Koρονοϊός: 1829 νέα κρούσματα και 65 νεκροί σήμερα στη χώρα
- Ολοταχώς για το επίσημο άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού την 14η Μαΐου
Σχετικά άρθρα
- Πανελλήνιες: “Αγκάθι” η ελάχιστη βάση εισαγωγής για χιλιάδες υποψηφίους
- Πανελλαδικές: Ξεκινούν απο αύριο οι αιτήσεις των υποψηφίων
- Πανελλαδικες:Ο κόφτης της ελάχιστης βάσης και το λουκέτο σε τμήματα
- Οι νέες αλλαγές για τους υποψηφίους των φετινών Πανελλαδικών
- Επι τάπητος οι νέες αλλαγές στις Πανελλαδικές εξετάσεις