Πανελλήνιο πρωτάθλημα dragster στο αεροδρόμιο Τυμπακίου

mesaralive.gr  05 October, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Πανελλήνιο πρωτάθλημα dragster στο αεροδρόμιο Τυμπακίου

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης θα πραγματοποιηθούν στις 7 και 8 Οκτωβρίου το πανελλήνιο πρωτάθλημα dragster στο αεροδρόμιο Τυμπακίου, και το «European Mdc Drift» στις 14 και 15 Οκτωβρίου στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Τους αγώνες οργανώνει ο Αγωνιστικός Σύλλογος Ηρακλείου (ΑΣΗ) και η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΑΜΟΤΟΕ). Πιο συγκεκριμένα:

Το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Οκτωβρίου ο ΑΣΗ υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ και ΑΜΟΤΟΕ , θα διοργανώσει τον 5ο γύρο του πανελληνίου πρωταθλήματος dragster auto-moto , στην νοτιότερη αλλά και μεγαλύτερη  πίστα της χώρας μας στο αεροδρόμιο Τυμπακίου . Σύμφωνα με οργανωτή, θα υπάρξουν περισσότερες από 150 συμμετοχές από ολόκληρη την χώρα προσφέροντας δράση και θέαμα.

Επίσης το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Οκτωβρίου ο ΑΣΗ με την αιγίδα της ΟΜΑΕ , θα διοργανώσει στο λιμάνι του Ηρακλείου για 10η συνεχόμενη χρονιά το  European Mdc Drift.

Σύμφωνα με τον ΑΣΗ «Πάνω από 40 κορυφαίοι οδηγοί από το εξωτερικό την Κύπρο και την χώρα μας θα βρεθούν στο λιμάνι του Ηρακλείου για να ξεχωρίσουν οι 3 καλύτεροι. Πολύ δυνατά περάσματα , μάχες που κόβουν την ανάσα και πολύς καπνός θα είναι τα χαρακτηριστικά του διημέρου. Στον συγκεκριμένο αγώνα ο οποίος γίνεται πολλά χρονιά τώρα και έχει γίνει πλέον θεσμός, αναμένεται να τον παρακολουθήσουν χιλιάδες κόσμου. Οι συγκεκριμένοι αγώνες προβάλλουν το νησί μας ενώ ενισχύεται παράλληλα και η οικονομία του νησιού με τις πολλές συμμετοχές και αφίξεις κόσμου».

 

mesaralive.gr  05 October, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα