Παραδόθηκε ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη για τη φονική συμπλοκή

  03 May, 2020 ΑΡΘΡΑ
Παραδόθηκε ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη για τη φονική συμπλοκή

Εμφανίστηκε και παραδόθηκε ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη που εμπλέκεται στο διπλό φονικό στα Ανώγεια το βράδυ του Σαββάτου.

Στα χέρια των Αστυνομικών Αρχών στο Ρέθυμνο βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο 29χρονος γιος του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη που καταζητούνταν από χθες για συμμετοχή στη φονική συμπλοκή.

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο 29χρονος παραδόθηκε στις Αστυνομικές Αρχές του Ρεθύμνου και τώρα θα κληθεί να δώσει τη δική του εξήγηση για το αιματηρό συμβάν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρέδωσε και το όπλο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που κατατέθηκαν στην αστυνομία, ο Μανώλης Καλομοίρης είχε από καιρό διαφορές με τον συνομήλικό του κτηνοτρόφο Γιώργο Ξυλούρη, γόνο της οικογένειας του αλησμόνητου λυράρη και γνωστό με το ψευδώνυμο «Κίτρος», πιθανότατα για ένα κτήμα που διεκδικούσαν την κυριότητά του. Οι δυο τους διαπληκτίστηκαν και ήρθαν στα χέρια, με τον 62χρονο πατέρα, Λευτέρη Καλομοίρη να μπαίνει στη μέση για να τους χωρίσει και να δέχεται τον θανάσιμο πυροβολισμό.

Η «απάντηση» από τον μεγαλύτερο γιο του θύματος ήταν άμεση, καθώς πυροβόλησε τον δολοφόνο του πατέρα του επτά φορές! Έξι σφαίρες βρήκαν τον 30χρονο κτηνοτρόφο σε όλο του το σώμα και σωριάστηκε νεκρός, ενώ η έβδομη χτύπησε κάτω από το γόνατο έναν 30χρονο, τον M.N. που και αυτός είχε πλησιάσει για να χωρίσει τους συμπλεκόμενους!

 

  03 May, 2020 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα