Παραγγελίες για το κρέας ενόψει Πάσχα μέσω τηλεφώνου!

voucherergasia.gr  08 April, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Παραγγελίες για το κρέας ενόψει Πάσχα μέσω τηλεφώνου!

Η καραντίνα που έχε επιβληθεί λόγω του κορωνοϊού, οδηγεί σε μεγάλες αλλαγές σε όλες μας τις συνήθειες, αλλά και στα πατροπαράδοτα έθιμα!
Μια από αυτές τις αλλαγές αφορούν στη φετινή προμήθεια κρέατος ενόψει Πάσχα. Αυτό που επισημαίνουν οι κρεοπώλες του Ηρακλείου ειναι πως πρέπει να γίνει έγκαιρη προμήθεια κρέατος για το Πάσχα, λόγω του κορωνοϊού

Εγκαίρως πρέπει να παραγγείλουν το κρέας τους για το Πάσχα οι καταναλωτές του Ηρακλείου.
Ο Σύνδεσμος Κρεοπωλών του Νομού επισημαίνει πως οι πελάτες μπορούν να επικοινωνούν με το παραδοσιακό κρεοπωλείο της γειτονιάς τους και να κάνουν την παραγγελία τους τις επόμενες ημέρες, ώστε να γίνει ομαλά ο εφοδιασμός της αγοράς και να εξυπηρετηθούν όλοι

«Με τη βεβαιότητα ότι το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό, αλλά εξίσου σημαντικό για όλους μας, ο Σύνδεσμος Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου εύχεται να ξεπεράσουμε γρήγορα αυτή τη δοκιμασία και με τις λιγότερες συνέπειες για την ανθρώπινη υγεία», καταλήγει η ανακοίνωση του Συνδέσμου. Μιλάμε για μια ιδιαίτερη κατάσταση κατά την οποία οι καταναλωτές θα πρέπει να επικοινωνούν πρώτα με το κρεοπωλείο τους και να ζητούν την ποσότητα και το είδος του κρέατος που επιθυμούν εκ των προτέρων για να το λαμβάνουν μετά από συνεννόηση.

Ανακοίνωση και από το Σύνδεσμο Κρεοπωλών

Ενημέρωση του καταναλωτή ενόψει της περιόδου του Πάσχα είχαμε και από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών. Στη σχετική επιστολή που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική σελίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών η ΠΟΚΚ αναφέρει:


«Φίλε Καταναλωτή,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών εν όψει της υφιστάμενης κατάστασης με ευσυνειδησία ακολουθεί τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας για την προστασία από τον κορωνοϊό του καταναλωτή, του προσωπικού και των γύρω μας.

Έτσι, με υπευθυνότητα σε ενημερώνει ότι υπάρχει επάρκεια σε ότι έχει να κάνει με το κρέας και λειτουργώντας με γνώμονα το συμφέρον και την πληρέστερη εξυπηρέτησή σου διασφαλίζοντας παράλληλα την υγεία σου σε προτρέπουμε να τηρείται η αποτροπή της εισόδου πολλών ατόμων (1 άτομο /10 τετραγωνικά μέτρα) προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και παρακαλούμε για την έγκαιρη παραγγελία των προϊόντων που επιθυμείς.

Θεωρούμε ότι τα μέλη της ΠΟΚΚ ως αναπόσπαστο τμήμα της τροφικής αλυσίδας και παρά τα πλήγματα που έχει υποστεί εξακολουθεί να μεριμνά για την σωστή και ποιοτική διατροφή της Ελληνικής οικογένειας του φίλου καταναλωτή.

Ευελπιστούμε, πως αλώβητοι και υγιείς θα ξεπεράσουμε τη δοκιμασία που πλήττει τη χώρα μας και σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!»

 

voucherergasia.gr  08 April, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ