Ημέρα εθελοντισμού σήμερα στο Τυμπάκι

  16 September, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ημέρα εθελοντισμού σήμερα στο Τυμπάκι

Εθελοντική αιμοδοσία και συγκέντρωση τροφίμων σε μια συνεργασία του τοπικού Π.Σ και των Εθελοντων ΔΣαμαρειτ΄λων του Ερυθρού Σταυρού

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Αγαπητοί εθελοντές και αιμοδότες,
με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την παράλληλη εθελοντική δράση αγάπης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου με Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυογοσωστών Μοιρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 στην Κεντρική Λεωφόρο Τυμπακίου (πρώην κατάστημα Εθνικής Τράπεζας) θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία ενώ παράλληλα θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. Στην παρούσα δράση θα συγκεντρωθεί μόνο συσκευασμένο ρύζι.
Χαιρόμαστε βαθύτατα για αυτήν μας την δράση και με αναμένουμε την συνεχόμενη στήριξη και αγάπη που δείχνετε σε τέτοιες δράσεις!
Γιατί σήμερα, η ανάγκη για... αγάπη, είναι σημαντικότερη από ποτέ!
Δίνεις αγάπη... δίνεις ζωή!
Δίνεις αίμα... δίνεις ζωή!
Δέκα λεπτά από τον χρόνο σας αρκούν!
Μπορεί για κάποιον να είναι σημαντικό... και σήμερα, είναι ακόμα πιο ΠΟΛΥ!
Σας περιμένουμε! 
 

Σε ανακοίνωση του Ε.Ε.Σ Μοιρών αναφέρεται:


Συνεχίζουμε να προσπαθούμε να βοηθάμε τις οικονομικά ασθενέστερες και πολυμελείς οικογένειες της Μεσσαράς.
Βοηθείστε μας να βοηθήσουμε!!!
Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στο Τυμπάκι, στο χώρο αιμοληψιών του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου (πρώην κατάστημα Εθνικής Τράπεζας).
Παράλληλη δράση Εθελοντικής αιμοδοσίας (από #ΠολιτιστικόςΣύλλογοςΤυμπακίου ) και συλλογή (από ΠΤ Μοιρών ΕΕΣ) σε:
ΡΥΖΙ και ΓΑΛΑ.
Η προσπάθεια ανακούφισης των καθημερινών αναγκών των οικονομικά ασθενέστερων συνανθρώπων μας και ιδιαίτερα των οικογενειών με μικρά παιδιά, θα συνεχίζεται ...όπου υπάρχει ανάγκη και για όσο οι Μεσσαρίτες μας δίνουν δύναμη στηρίζοντας την προσπάθεια μας αυτή.
Οποιοσδήποτε επιθυμεί περαιτέρω να συνδράμει, μπορεί να επικοινωνήσει με τον Ε.Ε.Σ. Μοιρών στα email : [email protected] και [email protected]
 

 

  16 September, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ