Παραμένει στον ΟΦΗ ο Φερέιρα

  25 May, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Παραμένει στον ΟΦΗ ο Φερέιρα

Ο ΟΦΗ φαίνεται πως προχώρησε στην αγορά του Φερέιρα, ενώ ο και Χάιμε Βέρα αναμένεται να συνεχίσει στον πάγκο του ΟΦΗ, με την εταιρία που τον εκπροσωπεί να τονίζει πως «τα καλύτερα έρχονται».

Η εταιρία που εκπροσωπεί τον τεχνικό του ΟΦΗ, Χάιμε Βέρα με ανάρτηση στο Instagramm κάνει έναν απολογισμό της σεζόν που έφυγε στην ομάδα του Ηρακλείου και αφήνει να εννοηθεί πως ο Χιλιανός κόουτς θα παραμείνει στο σύλλογο. Πάντως, πιο ξεκάθαρη είναι η κατάσταση για τον Φερέιρα μιας και τονίζεται πως:
«Ο Φερέιρα τα πήγε καλύτερα απ' ό,τι αναμενόταν και δημιούργησε καλή εντύπωση στους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι χωρίς αμφιβολία θα είναι χαρούμενοι που θα συνεχίσει στην ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να αναπτύξει τις ικανότητές του ως επαγγελματίας» και συνεχίζει:
«Στην Team Back πιστεύουμε ότι τα καλύτερα θα έρθουν για την ομάδα του ΟΦΗ, που θα ψάξει να καθιερωθεί στη Super League την επόμενη σεζόν.
Ευχαριστούμε από την καρδιά μας τον Γιώργο και το Γιάννη Σαμαρά για την πλήρη εμπιστοσύνη που έχουν δείξει σ' αυτό το project. Συγχαρητήρια, πάμε για περισσότερα», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι άνθρωποι της «Team Back».

 

  25 May, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα