Παρόν στην Fruit Logistica στο Βερολίνο ο ΑΣ Τυμπακίου

mesaralive.gr  07 February, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Παρόν στην Fruit Logistica στο Βερολίνο ο ΑΣ Τυμπακίου

Για μια ακόμα χρονιά ο Αγροτικός Οπωροκηπευτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου δίνει το παρόν στον κορυφαίο διεθνή τόπο συνάντησης των εμπόρων λαχανικών και φρούτων, στην έκθεση FRUIT LOGISTICA!

Η έκθεση που διεξάγεται στο Βερολίνο από σήμερα 7 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, φιλοξενεί περισσότερες από 2.300 εταιρείες από αλυσίδες φρέσκων προϊόντων έως μικρού και μεσαίου μεγέθους προμηθευτές από όλο τον κόσμο.

Για τρεις ολόκληρες ημέρες, η FRUIT LOGISTICA θα προσφέρει:
* Ένα πεδίο όπου θα δεσπόζει η παρουσία των κορυφαίων διεθνών εκθετών
* Μια εξαιρετική πλατφόρμα για την έναρξη επιχειρηματικών συμφωνιών
* Εξαιρετικές ευκαιρίες για την πραγματοποίηση επιχειρηματικών επαφών σε όλο τον κόσμο
* Μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν μια πλήρη εικόνα των πρόσφατων τάσεων στον τομέα των νωπών προϊόντων. Το παρόν δίνει λοιπόν και ο δυναμικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου με τον Πρόεδρό του κ. Βαγγέλη Τσιμπραγάκη και τον Διευθυντή κ. Γιάννη Χαραλαμπάκη που βρίσκονται στο Βερολίνο για να ενισχύσουν την παρουσία του Συνεταιρισμού και των αγροτικών προϊόντων της περιοχής στις διεθνείς αγορές και να ανοίξουν νέους δρόμους προς αυτή την κατεύθυνση. Αναμφισβήτητα μια συμμετοχή που προσφέρει σημαντικά στο έργο και τις δράσεις του Αγροτικού, Οπωροκηπευτικού, Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Τυμπακίου!

 

mesaralive.gr  07 February, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα