Περιοδεία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσαρά

  20 July, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Περιοδεία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσαρά

Περιοδεία ενημέρωσης σε Μοίρες, Τυμπάκι και Ζαρό, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, με μέλη του κόμματος από τις περιοχές αυτές και μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Σωκράτη Βαρδάκη.

Οι πολίτες εξέφρασαν την ανησυχία τους για την προχειρότητα με την οποία διαχειρίζεται η Κυβέρνηση την πανδημία, τις πρώτες μέρες της τουριστικής περιόδου, αλλά και των μέτρων στήριξης που έχει μέχρι σήμερα εφαρμόσει η Κυβέρνηση, αποκλείοντας τον αγροτικό κόσμο που στηρίζει την οικονομία της Μεσαράς.

Με τα μέλη του κόμματος συνομιλήσαμε με επαγγελματίες και πολίτες που βρίσκονταν στο χώρο του παζαριού των Μοιρών, στην αγορά του Τυμπακίου, αλλά και στο Ζαρό, ακούσαμε την αγωνία του κόσμου, τόσο για τη δραματική πτώση του τζίρου στην αγορά, όσο και τη γενικότερη οικονομική κρίση, η οποία πρώτη φορά χτυπά με τόση σφοδρότητα την Κρήτη.

Ταυτόχρονα ενημερώσαμε τους πολίτες της Μεσαράς για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ως προς την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας, όπως αυτές έχουν αποτυπωθεί στο πρόγραμμα Μένουμε Όρθιοι, αλλά και για τις συνεχείς παρεμβάσεις σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, αναδεικνύοντας συνεχώς τις ελλείψεις της Κυβερνητικής πολιτικής.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στη Μεσαρά, επισκεφθήκαμε επίσης το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο και το Κέντρο Υγείας των Μοιρών, όπου συνομίλησαμε με το προσωπικό για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αυτή τη κρίσιμη περίοδο και δεσμεύτηκε να σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή λειτουργία τους.

 

  20 July, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ