Πεζοπορία 73 χλμ. στην διαδρομή Ηράκλειο -Ι.Μ. Κουδουμά

mesaralive.gr  02 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Πεζοπορία 73 χλμ. στην διαδρομή Ηράκλειο -Ι.Μ. Κουδουμά

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για 9η φορά η προσκυνηματική πεζοπορία Ηράκλειο-Μονή Κουδουμά .


Οχτώ  πεζοπόροι-αθλητές ξεκίνησαν την Παρασκευή 29/6 το απόγευμα από την Πλατεία Σινάνη και αφού διήνυσαν την διαδρομή Σίλαμος-Αρχάνες-Χουδέτσι-Τεφέλι-Λιγόρτυνος-Πραιτόρια-Χάρακας-Στέρνες (από Στέρνες φέτος για πρώτη φορά πήγαμε) τερμάτισαν μετά από 13 ώρες, συμπεριλαμβανόμενες και οι στάσεις, στην Ι.Μ. Κουδουμά.
Οι αθλητές  πεζοπόροι ήταν: Σπυρίδων Καμπαξής-Αρχάβλης Ελευθέριος-Περράκης Παναγιώτης-Φανουργάκης Δημήτριος-Γραμματικάκης Μιχάλης-Μαλλιαράκης Νικόλαος-Καλουρής Αντώνιος-Πλουμή Αργυρώ.
Στον τερματισμό  έγινε η απονομή των μεταλλίων από τον ηγούμενο της Ι.Μ. πατέρα Μακάριο και οι αθλητές αφού έκαναν το καθιερωμένο μπάνιο στην θάλλασα επέστρεψαν.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά την ομάδα διάσωσης ΦΙΛΙΟΣ ΖΕΥΣ που με το έμπειρο προσωπικό του ήταν σε όλη την διαδρομή δίπλα στην διοργάνωση και τους συμμετέχοντες, τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων κ.κ. Στρατάκη Μανώλη, Στρατάκη Στέλλα -Πολλάκη Βαγγέλη που ήταν συνοδοί, ενώ οι αθλητές-πεζοπόροι αφιέρωσαν τον αγώνα στον συναθλητή τους και μέλος Γιάννη Βραβορίτη που επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να συμμετέχει.

Τέλος ευχαριστούν  όλους τους χορηγούς  για την ευγενική προσφορά τους. Να σημειωθεί ότι κληρώθηκε   δωρεάν σε όλους τους  αθλητές και συνοδούς ένα αθλητικό ρολόι προσφορά του καταστήματος ΤΟΠΑΖΙ και τυχερός ήταν ο Περράκης Παναγιώτης.

 

mesaralive.gr  02 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα