Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την  «Πλατεία Χωρίς Σύνορα»

mesaralive.gr  22 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την   «Πλατεία Χωρίς Σύνορα»

Φώτο: mesaralive

Μια ιδέα των Νεολαίων της Ομάδας ΔΡΩ η οποία έδωσε την υπόσχεση για ατελείωτες συγκινήσεις και κέφι, έγινε πράξη και πέτυχε το στόχο της, βάζοντας τα «θεμέλια» για μια διοργάνωση που αναμένεται να γίνει θεσμός!

Η «Πλατεία χωρίς Σύνορα» που διοργανώθηκε χθες από το πρωί μέχρι και  αργά το απόγευμα στην πλατεία «Λεωνίδα Κλάδου» στις Μοίρες, προσέφερε άφθονο θέαμα, ανέβασε το κέφι στα ύψη, συμπαρασύροντας σε ένα ξέφρενο ρυθμό διασκέδασης μικρούς και μεγάλους, συμμετέχοντες και μη!

Ολόκληρη η μέρα, ήταν γεμάτη με απίθανα και άκρως διασκεδαστικά παιχνίδια - δοκιμασίες και συγκεκριμένα το ΔΡΩντεο, το Bungee Run, ο Φούρνος της ΔΡΩ, το Jenga XXL, το PAIN-ball, το Δρω Boyard, ο Λαβύρινθος, οι Μπασκετοδρομίες, η Ζαλισμένη Σκυταλοδρομία.

Στο πλευρό της ομάδας ΔΡΩ για την διοργάνωση των παιχνιδιών βρέθηκαν πολλοί εθελοντές, ενώ και πάλι οι εθελοντές Σαμαρείτες δήλωσαν παρόν παρέχοντας την υγειονομική κάλυψη στην πολύ επιτυχημένη εκδήλωση!

Το mesaralive.gr αποτύπωσε με τον φωτογραφικό του φακό άφθονες  στιγμές δράσεις, κεφιού και διασκέδασης και σας τις μεταφέρει μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

 

mesaralive.gr  22 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα