Ποδόσφαιρο: Tην ίδια μέρα πρωτάθλημα και τελικός κυπέλλου

  02 September, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Ποδόσφαιρο: Tην ίδια μέρα πρωτάθλημα και τελικός κυπέλλου

Τη λύση που πρότεινε ο ΟΦΗ -για να εξυπηρετηθούν όλοι- έκανε δεκτή η Super League. Ξεκινά κανονικά πρωτάθλημα στις 12/9 και ορίζεται ΑΕΚ-Ολυμπιακός (που θα παίξουν ίδια μέρα τελικό) σε άλλη ημερομηνία

Στον μόνο τρόπο να ικανοποιηθούν όλες οι ομάδες φαίνεται ότι καταλήγει η Super League.

Υιοθετώντας μια εκ των δυο προτάσεων που κατέθεσε ο ΟΦΗ, η διοργανώτρια θα ορίσει κανονικά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 12 Σεπτεμβρίου, εξαιρώντας απ’ αυτή τους ΑΕΚ-Ολυμπιακό (οι οποίοι την ίδια μέρα θα αγωνιστούν στον τελικό του Κυπέλλου).

Θα διεξαχθούν λοιπόν όλες οι υπόλοιπες αναμετρήσεις που θα προκύψουν από την κλήρωση για την 1η αγωνιστική και θα οριστεί παιχνίδι πρωταθλήματος ανάμεσα στην «Ένωση» και τους Πειραιώτες το οποίο θα διεξαχθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία (μάλλον μέσα στον Δεκέμβρη).

Πρόθεση της Λίγκας είναι να γίνει μόνο ένα παιχνίδι πρωταθλήματος το Σάββατο του τελικού (12/9), ενώ θεωρείται κάτι παραπάνω από πιθανό ότι θα γίνει δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ (λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων) το δικό του εναρκτήριο ματς να διεξαχθεί την Παρασκευή, 11/9.

Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός

Οριστικά στο Πανθεσσαλικό θα φιλοξενηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως είχε διαρρεύσει από νωρίς, η Αστυνομία δήλωσε εκ νέου αδυναμία να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα στη Ριζούπολη (παρόλο που αυτός θα είναι κεκλεισμένων των θυρών).

Έτσι, η ΕΠΟ ενεργοποίησε την εναλλακτική λύση που είχε αποφασιστεί και ανακοίνωσε και επίσημα ότι το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στον Βόλο.

 

  02 September, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα