Ποιοι αναλαμβάνουν τις αντιδημαρχίες στο Δήμο Φαιστού - Όλα τα ονόματα

mesaralive.gr  30 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ποιοι αναλαμβάνουν τις αντιδημαρχίες στο Δήμο Φαιστού - Όλα τα ονόματα

Μετά από την ορκωμοσία του Δημάρχου Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη και του λοιπού δημοτικού Σχήματος, σειρά παίρνει η ανάθεση των αντιδημαρχιών.

Ο κ. Νικολιδάκης, ο οποίος είχε χθες και την πρώτη του αναλυτική ενημέρωση, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Δήμο μετά την ορκωμοσία του, φαίνεται πως έχει αποφασίσει για τα πρόσωπα που θα αναλάβουν να στελεχώσουν τις αντιδημαρχίες, αλλά και τις λοιπές θέσεις αιχμής του Δήμου.

Με βάση το ρεπορτάζ και πηγές ενημέρωσης, για τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, το πρόσωπο που θα προταθεί θα είναι ο κ. Γρηγόρης Ανδριγιαννάκης.

Ενώ φαβορί για την ανάληψη των 4 εκ των 5 συνολικά θέσεων αντιδημάρχων είναι οι: Γιάννης Φασομυτάκης, Άντώνης Κωνσταντουλάκης, Στέλλα Φανουράκη και Βασιλεία Αρμουτάκη. Αν επαληθευτούν οι πληροφορίες του mesaralive.gr τότε θα μένει μια θέση κενή, η οποία θα καλυφθεί από ένα πρόσωπο - έκπληξη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως παρουσιάζουν και οι λοιπές θέσεις αιχμής, με χαρακτηριστικότερη την περίπτωση της κάλυψης της θέσης του προέδρου στη ΔΕΥΑ Φαιστού. Μια θέση «καυτή πατάτα», η οποία απαιτεί ένα πρόσωπο με εμπειρία και γνώση γύρω από το αντικείμενο, αλλά και τη διαχείριση του νερού, σε σχέση με τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και των επαγγελαματιών της περιοχής.
Συμφωνα με πληροφορίες το πρόσωπο αυτό έχει βρεθεί και προέρχεται από το στενό παραταξιακό περιβάλλον του κ. Νικολιδάκη. Σε κάθε περίπτωση εξελίξεις αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα, οπότε και θα έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις

 

mesaralive.gr  30 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα