Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους έως τις 3 Σεπτεμβρίου

  20 August, 2019 OIKONOMIA
Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους έως τις 3 Σεπτεμβρίου

Μπαράζ πληρωμών θα πραγματοποιηθεί έως την Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου καθώς θα καταβληθούν επιδόματα, ΚΕΑ, συντάξεις και επικουρικές συντάξεις στους δικαιούχους.

Αναλυτικά: 

-Το επίδομα ενοικίου

Στις 23 Αυγούστου αναμένεται να καταβληθεί το επίδομα ενοικίου στέγασης στους δικαιούχους. Υπενθυμίζεται πως για τον δικαιούχο το ποσό ανέρχεται στα 70 ευρώ μηναίως και για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού υπάρχει προσαύξηση 35 ευρώ το μήνα.

- Το επίδομα παιδιού

Η τέταρτη δόση του επιδόματος του παιδιού για το 2019 αναμένεται να πιστωθεί μεταξύ 25 και 26 Σεπτεμβρίου στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

- Το Κοινωνικο Εισόδημα Αλλεγγύης (ΚΕΑ)

Μεταξύ 27 και 28 Αυγούστου αναμένεται να πιστωθεί το ΚΕΑ στους λογαριασμούς των δικαιούχων. Η πίστωση των χρημάτων θα αφορά όλους όσους έχουν εγκριθεί οι αιτήσεις τους έως τις 31 Ιουλίου 2019.

- Οι συντάξεις 

Ο ΟΑΕΕ και ο ΟΓΑ θα καταβάλιυν τις συντάξεις στις 27 Αυγούστου 2019 ημέρα Τρίτη. Ενώ το Δημόσιο, ΙΚΑ , το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλουν τις συντάξεις στις 29 Αυγούστου 2019 ημέρα Πέμπτη. Την ίδια ημέρα θα θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

- Επικουρικές συντάξεις 

Το ΕΤΕΑΕΠ (πρώην ΕΤΕΑ) θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις στις Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 ημέρα Τρίτη.

 

  20 August, 2019 OIKONOMIA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα