Πόλεμος για την παράνομη «βεντέμα» της Κρήτης- Απανωτά τα χτυπήματα στο νησί

  24 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Πόλεμος για την παράνομη «βεντέμα» της Κρήτης- Απανωτά τα χτυπήματα στο νησί

Χασισοφυτείες στην Κρήτη, σε δύσβατες κυρίως περιοχές ξεφυτρώνουν σαν… τα μανιτάρια, με την ΕΛ.ΑΣ. στο νησί να καλείται να αντιμετωπίσει αυτή την ιδιότυπη και παράνομη «βεντέμα» στο νησι!

Ο πόλεμος της Αστυνομίας για τον εντοπισμό χασισοφυτειών στην Κρήτη, σε όλα τα πλάτη και τα μήκη του νησιού είναι συνεχής και αδιάκοπος με τη συμμετοχή ειδικών ομάδων, εκατοντάδων ανδρών και τη χρήση της νέας τεχνολογίας!

Και τη φετινή χρονιά, οι άνδρες της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιούν στοχευμένες επιχειρήσεις, εντοπίζοντας μικρές και μεγάλες φυτείες.

Ειναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε λίγα 24ωρα οι αστυνομικοί εντόπισαν φυτείς στο Δήμο Μηλοποτάμου, στον Κρουσώνα και τα Χανιά σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Το μπαράζ των αστυνομικών επιτυχιών μάλιστα αναμένεται να συνεχιστεί με την ίδια ένταση το επόμενο διάστημα! Στη μάχη αυτή όπως γράφτηκε παραπανω, οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεση τους και την νέα τεχνολογία, με αιχμή όλων τα drones. Συμφωνα με πληροφορίες η χρήση τους είναι κομβικής σημασίας, καθώς μπορούν να πετάξουν πάνω και από τις πλέον δύσβατες περιοχές του νησιού. Στη διάρκεια των επιχειρήσεων που έχουν γινει ως σήμερα, τα αποτελέσματα είναι άκρως εντυπωσιακά, καθώς ήδη έχουν εντοπιστεί πολλές χιλιάδες δενδρύλλια!

 

  24 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ