ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ, Ανοιχτή Πρόσκληση…

mesaralive.gr  31 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ, Ανοιχτή Πρόσκληση…

φωτο:mesaralive.gr

στην παρουσίαση βιβλίου και τη συναυλία που θα ακολουθήσει…

Το Σωματείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ σε συνεργασία με, τον  Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου, τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίου Πνεύματος “Το Μετόχι”, τον Αγροτοβιομηχανικό Συνεταιρισμό Τυμπακίου, τον Αγροτικό Σύλλογο Τυμπακίου, τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου, τον Αθλητικό Όμιλο Τυμπακίου και τον Κυνηγετικό Σύλλογο Τυμπακίου,  σας προσκαλούν στην παρουσίαση του Αφιερωματικού Τόμου/Ιστορική Μελέτη “TΥΜΠΑΚΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ - Από τους απελευθερωτικούς αγώνες και τη ναζιστική ισοπέδωση, στην ανοικοδόμηση και την ανάπτυξη”, του ιστορικού ερευνητή και συγγραφέα κ. Εμμανουήλ Χαλκιαδάκη, με καλλιτεχνική ζωγραφική επιμέλεια εξωφύλλων του μεγάλου μεσαρίτη ζωγράφου, κ.Αριστόδημου Παπαδάκη.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Τίτου Τυμπακίου τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015 και ώρα 21:00.

Παρουσίαση Βιβλίου: κ. Δημήτρης Σάββας, προϊστάμενος της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηρακλείου.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κ. Κωστής Παπαγεωργίου,Συγγραφέας/Δημοσιογράφος.

Θα ακολουθήσει συναυλία από την 60μελή ορχήστρα του ΣΥΝΟΛΟΥ ΝΥΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΞΟΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΡΗΤΗΣ, υπό την Διεύθυνση του αρχιμουσικού κ.Μιχάλη Μαρακομιχελάκη.

Συμμετέχουν οι τραγουδιστές: Κακέπης Μιχάλης, Πυθαρούλης Βαγγέλης.

Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερα τιμητική για εμάς.

       

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ

 

mesaralive.gr  31 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα