Πολυπληθής και η χθεσινή καθιερωμένη συνεδρίαση του συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου…

mesaralive.gr  05 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πολυπληθής και η χθεσινή καθιερωμένη συνεδρίαση του συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου…

mesaralive.gr

Τα θέματα που τέθηκαν στο τραπέζι ήταν πολλά καθώς το προσεχές διάστημα ξεκινά μια σειρά πλούσιων αγωνιστικών και πολιτιστικών δράσεων με την ενεργό συμμετοχή του Συλλόγου.

Η αρχή θα γίνει με τους αγώνες  Ευρωπαΐκού κυπέλλου ποδηλασίας, για αθλητές με ειδική αναπηρία, στις 9-10 Μαΐου, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του αεροδρομίου Τυμπακίου…

Όπως ανέφεραν τα μέλη του Συλλόγου “από ένα τόσο σπουδαίο αθλητικό γεγονός ο Σύλλογος δεν θα μπορούσε να είναι απών ”…

Επίσης, στα πλαίσια της 74η επετείου για τη μάχη της Κρήτης, η Αερολέσχη Τάλως διοργανώνει σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου και το Δήμο Φαιστού, Αγώνες κυπέλλου Ελλάδος  Υπερελαφρών  Αεροσκαφών, με την ονομασία Κύπελλο Φαιστός 2015. Και οι συγκεκριμένοι αγώνες θα διεξαχθούν στο αεροδρόμιο Τυμπακίου, στις 16 και 17 Μαίου…..

Κατά τη  χθεσινή συνεδρίαση συζητήθηκαν οι οργανωτικές λεπτομέρειες όσον αφορά την αναβίωση των Πυργιώτιων Αγώνων στις 31 Μαΐου, με τους διοργανωτές να εκφράζουν την αισιοδοξία τους ,για την επιτυχία των αγώνων...

Το mesaralive.gr εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα μέλη του Συλλόγου, από την πλευρά του θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης ,στις προσπάθειες όλων.

 

mesaralive.gr  05 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ