Πότε θα δουν τα χρήματα στα βιβλιάρια τους οι αγροτες

  18 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Πότε θα δουν τα χρήματα στα βιβλιάρια τους οι αγροτες

Μια εορταστική «ανάσα» λαμβάνουν από σημερα οι αγρότες και στην Κρήτη καθώς θα δουν στους λογαριασμούς να γίνεται μια ακόμη πληρωμή.

Σημερα λοιπον αναμένεται να κοπούν τα σχετικά εντάλµατα για την εξόφληση της ενιαίας ενίσχυσης, προκειµένου ο αγροτικός κόσµος να µπορεί (πιθανόν από το απόγευµα ή το βράδυ) να κάνει αναλήψεις από τα ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς. Στόχος φυσικά είναι η διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί στις 20 του μήνα.

Σημειωνεται ότι με αυτές τις πληρωμές θα γίνει και η καταβολή του «πρασινίσματος», ενώ θα πληρωθουν επίσης οι Νέοι Γεωργοί και το Εθνικό Απόθεµα, που υπολογίζεται στο ποσό των 20 εκατ. ευρώ. Τέλος στις 23 Δεκέμβρη αναμένεται να καταβληθεί η εξισωτική αποζημίωση του 2019, συνολικού ποσού 251.712.973,33 ευρώ.

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε το voucherergasia.gr σημερα θα καταβληθεί εκτός απροόπτου το υπόλοιπο της επιδότησης που οφείλεται στους δικαιούχους αγρότες, δηλαδή το υπόλοιπο ποσό της ενιαίας ενίσχυσης μαζί με το λεγόμενο «πρασίνισμα», το 30% που απομένει. Ενα ποσό που θα αγγίξει τα 950 εκατομμύρια ευρώ περίπου.

 

  18 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα