Προφυλακιστέοι οι 2 κατηγορούμενοι για τα 52 κιλά χασίς

  31 May, 2019 ΑΡΘΡΑ
Προφυλακιστέοι οι 2 κατηγορούμενοι για τα 52 κιλά χασίς

Εξακολουθεί να αναζητείται το τρίτο άτομο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με την σύμφωνα γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα,  οι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση της μεταφοράς των 52 κιλών χασίς που εντοπίστηκαν στο πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Σε βάρος του 36χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών ενώ στον 40χρονο για απλή συνέργεια.

Ο 36χρονος οδηγός του οχήματος και ο 40χρονος που φέρεται να ενοικίασε το όχημα που χρησιμοποιήθηκε παρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής ενώπιον των ανακριτικών αρχών προκειμένου να απολογηθούν.

Όπως προανακριτικά έτσι και σήμερα ο 40χρονος ισχυρίστηκε πως δεν έχει καμία συμμετοχή στην υπόθεση. Η μόνη του εμπλοκή ήταν η ενοικίαση του οχήματος για λογαριασμό του 36χρονου φίλου του και πως δεν γνώριζε για τις ναρκωτικές ουσίες.

Από την πλευρά του, σύμφωνα με πληροφορίες,  ο 36χρονος οδηγός, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν τα 52 κιλά χασίς, ισχυρίστηκε πως τα μετέφερε για λογαριασμό άλλου όμως δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Στο μεταξύ, εξακολουθεί να αναζητείται το τρίτο άτομο, ένας αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος σύμφωνα με τα συμπεράσματα της προανακριτικής διαδικασίας ήταν το πρόσωπο που εξέδωσε το ακτοπλοϊκό εισιτήριο το οποίο και χρησιμοποίησε ο συλληφθείς οδηγός του νοικιασμένου οχήματος.

 

  31 May, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα