Προπόνηση σε Ιταλικό έδαφος για τον Μανώλη Στεφανουδάκη, εν όψη των αγώνων του Σαββατοκύριακου

mesaralive.gr  08 April, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Προπόνηση σε Ιταλικό έδαφος για τον Μανώλη Στεφανουδάκη, εν όψη των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Την πρώτη του προπόνηση επί Ιταλικού εδάφους έκανε την Πέμπτη ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μανώλης Στεφανουδάκης

Ο μεσαρίτης αθλητής που βρίσκεται από την Τετάρτη στην Ιταλία για να πάρει μέρος στο Italian Open Championships - Grand Prix 2016 στο Grosseto της Ιταλίας, ανέβασε στο facebook όμορφες φωτογραφίες από την Ιταλία με την υπόλοιπη Ελληνική ομάδα, αλλά και με εθελόντριες που βοηθούν για την διεξαγωγή των αγώνων, καθώς και με τις μασκότ των αγώνων. 

Αγώνες το Σαββατοκύριακο

Το mesaralive.gr επικοινώνησε με τον Μανώλη Στεφανουδάκη, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι αγωνίζεται το Σάββατο και την Κυριακή. Συγκεκριμένα το Σάββατο 9 Απριλίου ο Μανώλης θα συμμετέχει  στον αγώνα της σφαιροβολίας, ενώ την Κυριακή ρίχνει ακόντιο! Και οι δύο αγώνες θα ξεκινήσουν  στις 9:30. Στόχος του και αυτή τη φορά η κατάκτηση μιας θέσης στο βάθρο των νικητών, αλλά και η άνοδος των προσωπικών του επιδόσεων για αυτήν τη χρονιά, εν΄ όψη και της Παραολυμπιάδας στο Ρίο.

Το mesaralive.gr εύχεται καλή επιτυχία στον μεγάλο αθλητή, και σε αυτή την αγωνιστική παρουσία του. Να υπενθυμίσουμε ότι το Μανώλη Στεφανουδάκη στηρίζουν οι  ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, μεγάλος του χορηγός για 3η συνεχόμενη χρονιά, καθώς και οι: ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., G&G – Ανασυσκευασίες,  ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε., CRETA INTERCLINIC, MACRON, ΚΕΝΤΗΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ.

 

mesaralive.gr  08 April, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ