Προσπάθησε να ταξιδέψει για Γαλλία

mesaralive.gr  20 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Προσπάθησε να ταξιδέψει για Γαλλία

Δεν κατάφερε να ταξιδέψει στην Ολλανδία από το Ηράκλειο ένας 25χρονος αλλοδαπός εξαιτίας των πλαστών εγγράφων που είχε στην κατοχή του και έδειξε στην αστυνομία κατά τη διάρκεια ελέγχου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» την Παρασκευή, με τους αστυνομικούς του Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου να πραγματοποιούν έλεγχο στο νεαρό άντρα.

Αυτός τους έδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας και στόχο είχε να φύγει από τη χώρα με τελικό προορισμό τη Γαλλία… Όμως δεν τα κατάφερε.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν, ο 25χρονος συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» χθες (19.04.2019) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, 25χρονος αλλοδαπός για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο ο ανωτέρω αλλοδαπός επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Ολλανδία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί τον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

(φωτογραφία αρχείου)

 

mesaralive.gr  20 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα