Προσπάθησε ο ΓΑΣΜ αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΑΕΚ (Φώτο-Βίντεο)

neakriti.gr  22 October, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Προσπάθησε ο ΓΑΣΜ αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΑΕΚ (Φώτο-Βίντεο)

Φώτο: mesaralive.gr

Προσπάθησε για το καλύτερο αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στην ΑΕΚ ο ΓΑΣ Μεσαράς στο κατάμεστο από φιλάθλους και των δυο ομάδων κλειστό των Μοιρών...

Η ΑΕΚ με κορυφαίες τις Χρυσομάλλη, Οικονομίδου και Ζίγκα έφτασε εύκολα στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 25-20. Η Ένωση ξεκίνησε με ένα σημαντικό σερί που την έφερε μπροστά με 11-4 και της έδωσε από την αρχή το προβάδισμα για τη νίκη. Οι «κιτρινόμαυρες» αύξησαν την διαφορά σε 15-8 και παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχες προσπάθησαν να «ψαλιδίσουν» το σκορ η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 25-20.

Στο δεύτερο σε ο ΓΑΣ Μεσσαράς προσπάθησε να αιφνιδιάσει και προηγήθηκε με 12-9, εκμεταλλευόμενος και τα εύκολα λάθη της ΑΕΚ. Με ηγετικό δίδυμο τις Χρυσομάλλη και Οικονομίδου ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Σαμαρά έκανε την ανατροπή και πήρε και το δεύτερο σετ με 25-22 κάνοντας το 2-0. Με κεκτημένη ταχύτητα συνέχισε και στο τρίτο σετ η «Ένωση» που με τις Μπίσκου και Ζίγκα πήρε προβάδισμα σε 11-13 και 12-15 αντίστοιχα ενώ η Μαλουσάρη ήταν αυτή που έφερε την διαφορά στο +5 (13-18).

Οι «κιτρινόμαυρες» πήραν τη νίκη με 25-19 και 3-0 αντίστοιχα φτάνοντας στους 6 βαθμούς σε δύο παιχνίδια.

 

Τα σετ: 20-25, 22-25, 19-25

ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ (Ιωάννου): Ποδαρά, Μαυρέα, Γεωργιλά, Χαραβελούλη, Τσοπούλου, Ξαγοραράκη Β. / Σαμπάτη (λ), Ξαγοραράκη Γ., Αποστολάκη, Μυγδάλη.

ΑΕΚ (Σαμαράς): Χρυσομάλλη, Οικονομίδου, Ζίγκα, Μπίσκου, Γκρέκα, Μαλουσάρη / Λύρα (λ), Μπέλια (λ), Αντωνιάδη, Βυζαντινού, Γεωργακοπούλου, Σουβαλιώτη.

 

Δηλώσεις προπονητών

 

neakriti.gr  22 October, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ