Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου προς τιμήν του Μανώλη Στεφανουδάκη.

mesaralive.gr  16 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου προς τιμήν του Μανώλη Στεφανουδάκη.

Η χαρά και η υπερηφάνεια που προσφέρει ένα Παγκόσμιο Ρεκόρ όπως αυτό που πέτυχε ο Μανώλης Στεφανουδάκης την Κυριακή στο Grosseto της Ιταλίας, μεταφέρθηκε και στο χθεσινοβραδινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Το λόγο, μιλώντας για τον μεγάλο αθλητή, και δίνοντάς του θερμά συγχαρητήρια για τον πρόσφατο «άθλο» του αλλά και για όλα όσα προσφέρει εδώ και χρόνια στον αθλητισμό και σε ολόκληρη τη Μεσαρά, πήρε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Αρμουτάκης, αλλά και η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κα Μαρία Πετρακογιώργη.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Ξηρουδάκης, χαρακτήρισε το παγκόσμιο ρεκόρ ως ένα μοναδικό γεγονός, εκφράζοντας και αυτός τα θερμά του συγχαρητήρια στο μεγάλο αθλητή.

Επίσης, κατέθεσε την πρόταση για ονοματοδοσία μιας οδού των Μοιρών η οποία θα οδηγεί σε αθλητικές εγκαταστάσεις με το όνομα του Παραολυμπιονίκη.

Μάλιστα πρότεινε να δοθεί το όνομα του Μανώλη Στεφανουδάκη, είτε στο δρόμο που οδηγεί στο Στάδιο που φέρει ήδη το όνομά του, είτε σε αυτόν που οδηγεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών.

Η πρόταση αυτή θα μπει προς συζήτηση σε μία από τις επόμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

mesaralive.gr  16 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ