Πρωτάθλημα και άνοδος για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΑΣ Μεσαράς (Φωτογραφίες)

mesaralive.gr  28 April, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Πρωτάθλημα και άνοδος για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΑΣ Μεσαράς (Φωτογραφίες)

Φώτο: mesaralive

Παλληκαρήσια νίκη πέτυχαν μέσα στο Φιλωνίδειο Κλειστό Γυμναστήριο Χερσονήσου, επί του Χερρονάσιου, τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΓΑΣ Μεσαράς, κάνοντας το 2-0 στους τελικούς!

Μαζί με τη νίκη, στέφθηκαν Πρωταθλήτριες Κρήτης και έφυγαν από τη Χερσόνησο με το εισιτήριο για την Α2 Κατηγορία!

Για μια ακόμα φορά ο φίλαθλος κόσμος της Μεσαράς, ακολούθησε τη Μεσαρίτικη ομάδα, δημιουργώντας μια «εκρηκτική» γιορτινή ατμόσφαιρα μέσα στο Κλειστό της Χερσονήσου. Με τους Μεσαρίτες φιλάθλους να αποτελούν το έβδομο παίχτη, τα κορίτσια του Παναγιώτη Ιωάννου, κατάφεραν να επιβληθούν της δυνατής ομάδας της Χερσονήσου στο τάι  μπρέικ σε ένα αγώνα με πολλές ανατροπές για γερά νεύρα!

Η Μεσαρά κατάφερε να κερδίσει το πρώτο σετ με σκορ 20-25, ενώ στο δεύτερο σετ ο Χερρονάσιος πολύ καλύτερος  επιβλήθηκε με σκορ 25-11  κάνοντας το 1-1. Η συνέχεια ήταν εξίσου ενδιαφέρουσα αφού οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τα δύο επόμενα σετ με τη Μεσαρά να κάνει το 1-2με σκορ 20-25  και τον Χερρονάσιο να ισοφαρίζει σε 2-2 με το ίδιο σκορ. Το ματς κρίθηκε στο ται  μπρέικ όπου η Μεσαρίτισες φάνηκαν αποφασισμένες να φύγουν με το  Πρωτάθλημα και το εισιτήριο για την Α2 από το Φιλωνίδειο. Επιβλήθηκαν με 13-15 της γηπεδούχου και πανηγύρισαν έξαλα μαζί με τους φιλάθλους τους που είχαν κατακλύσει το κλειστό της Χερσονήσου, τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Κρήτης αλλά και την άνοδο στην Α2!!!

Το mesaralive.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει εικόνες από το μεγάλο θρίαμβο της Μεσαρίτικης ομάδας βόλεϊ!!!! Θερμά συγχαρητήρια στην Ομάδα της Μεσαράς και καλή αγωνιστική πορεία στην Α2!!!!

 

mesaralive.gr  28 April, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ