Πρωτιά και στη Θεσσαλονίκη με βολή 27,17 για το Μανώλη Στεφανουδάκη

mesaralive.gr  02 June, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Πρωτιά και στη Θεσσαλονίκη με βολή 27,17 για το Μανώλη Στεφανουδάκη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Mεσαρίτη Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μανώλη Στεφανουδάκη, στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μανώλης σήμερα στις 16:00 αγωνίστηκε στο Καυτατζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης, στους 3ους αγώνες στίβου «ΔΟΞΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Κατάφερε να βγει πρώτος με βολή 27,17μ., ο Παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν πρώτος όχι μόνο στη κατηγορία του αλλά σε όλες τις κατηγορίες με τις οποίες αγωνιζόταν μαζί.

Ο αγώνας αυτός ήταν μια δοκιμή πριν από το πρώτο μεγάλο αθλητικό γεγονός της χρονιάς που δεν είναι άλλο, από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου το οποίο θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στην Ιταλία.

Μανώλης Στεφανουδάκης

‘‘Με μία πολύ καλή εμφάνιση και με πολύ καλές επιδόσεις ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Θεσσαλονίκης. Όλες μου οι βολές ήταν υψηλές και σταθερες, πράγμα που δείχνει ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή σωματική κατάσταση. Έτοιμοι για το Πανευρωπαϊκό, οπού ελπίζω τα αποτελέσματα να είναι το ίδιο καλά.

Όπως πάντα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου Ιωαννίδη Ιάκωβο, ο οποίος με συνόδεψε σε αυτό μου το ταξίδι, το Βαρβεράκη Γιώργο και τον Σκαντζάκη Ιπποκράτη που συνεισφέρουν τα μέγιστα στην καθημερινή μας προπόνηση.

  Όμως, ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει και στα μέλη των εταιρειών, που καλύπτουν τα έξοδα τόσο αυτού μου του αγώνα καθώς και ολόκληρης της αθλητικής μου προετοιμασίας. Οι εταιρείες που με στηρίζουν το 2016 είναι οι ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, μεγάλος μου χορηγός για 3η συνεχόμενη χρονιά, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., G&G – Ανασυσκευασίες,  ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε., CRETA INTERCLINIC, MACRON, ΚΕΝΤΗΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Κώστα Βαρδάκη, μέλος της εταιρείας Europcar, ο οποίος μας παραχώρησε ένα αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις μας στη Θεσσαλονίκη.’’

 

mesaralive.gr  02 June, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα