Πρωτομαγιά όπως… Πάσχα

  22 April, 2020 ΑΡΘΡΑ
Πρωτομαγιά όπως… Πάσχα

Τι είπαν Πέτσας – Οικονόμου για το τριήμερο

«Έχουμε καιρό μπροστά μας να επισκεφθούμε και τα χωριά μας» είπε… σιβυλλικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας για το ενδεχόμενο… εκδρομών εν όψει του τριημέρου της Πρωτομαγιάς, προϊδεάζοντας για μέτρα όπως – πάνω κάτω - του Πάσχα.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο κ.Πέτσας είπε σχετικά με την Πρωτομαγιά «σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διαταράξουμε όλα όσα κερδίσαμε με κόπο και θυσίες όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Ας αρχίσουμε σιγά-σιγά να ανοίγουμε τομείς της οικονομικής δραστηριότητας και έχουμε καιρό μπροστά μας να επισκεφθούμε και τα χωριά μας που δεν επισκεφθήκαμε φέτος το Πάσχα».

«Δεν χρειάζεται να έχουμε μια απότομη διασπορά που θα μπορούσε να προέλθει σε πολλές περιοχές της χώρας, που έχουν ελάχιστα ή και μηδενικά κρούσματα, από μετακίνηση ανθρώπων από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, ή από άλλα αστικά κέντρα».

Το ίδιο είπε χθες Τρίτη και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου.

Αναφερόμενος στο τριήμερο της Πρωτομαγιάς είπε: «Τα μέτρα θα εξακολουθούν να ισχύουν, εκείνο που έχει σημασία είναι ότι έχουμε πειστεί όλοι για την αναγκαιότητά τους και ότι υπάρχει ευσυνείδητη εφαρμογή τους».

 

  22 April, 2020 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα