Πρώτος σε ψήφους ο Μ. Στεφανουδάκης στις εκλογές του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

mesaralive.gr  16 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Πρώτος σε ψήφους ο Μ. Στεφανουδάκης στις εκλογές του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Παρά την πολύωρη διακοπή ρεύματος που δυσκόλεψε τις διαδικασίες, πραγματοποιήθηκαν χθες το πρωί οι εκλογές στο Σύλλογο ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μανώλης Στεφανουδάκης, ενώ επίσης στο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται και οι: Αγγέλα Σπινθάκη,  Γιάννης Πρατικάκης, Γιάννης Κουκουλάκης, Ελευθερία Τζανάκη και Αντώνης Κουτεντάκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι υπόλοιποι υποψήφιοι, όπως ήδη έχει αποφασιστεί, θα συμμετέχουν ενεργά και από κοινού στην διαδικασία λήψης αποφάσεων. «Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το καλό του Συλλόγου και των Μελών του»  δήλωσε στο mesaralive.gr ο Μανώλης Στεφανουδάκης προσθέτοντας «πέρα από το πενταμελές ΔΣ που ορίζει το καταστατικό οι αποφάσεις θα παίρνονται από όλους μας. Έτσι εκτός από τα άτομα που εκλέγονται βάσει καταστατικού,  συμμετέχουν επίσης και οι : Ρηγάκης Αντώνης, Φιτσάκης Άγγελος, Γκέλυ Δανειλάτου, Θανάσης Τσιβιλής και Μαρία Στυλλιανάκη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συσταθεί σε σώμα το επόμενο Σάββατο.

Με ταυτότητα τα μέλη του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Ταυτότητα θα έχουν πλέον τα μέλη του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ». Με τις ταυτότητες θα συμμετέχουν στις δραστηριότητες του Συλλόγου ενώ γίνεται προσπάθεια ώστε να υπάρξουν συμφωνίες με επαγγελματίες της περιοχής, για να προσφερθούν εκπτώσεις στα μέλη του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» τις οποίες θα απολαμβάνουν επιδεικνύοντας την ταυτότητά τους. 

 

mesaralive.gr  16 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα