«Ψάξτε την Ιωάννα στο υδραγωγείο. Εκεί την έριξαν…»

  02 May, 2017 ΚΟΣΜΟΣ
«Ψάξτε την Ιωάννα στο υδραγωγείο. Εκεί την έριξαν…»

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 29χρονης Γιάννας Χατζημανωλάκη

Σύγχυση προκαλούν οι πληροφορίες της Κυριακής που "θέλουν" την Ιωάννα Χατζημανωλάκη να μην εγκατέλειψε την οικογένειά της. Μάλιστα τα όσα δημοσίευσε το tro-ma-ktiko αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα... «Ψάξτε την Ιωάννα στο υδραγωγείο. Εκεί την έριξαν…», αναφέρει το σχετικό άρθρο.

Το υδραγωγείο του Μόρνου βρίσκεται μόλις 1 χλμ. μακριά από το σπίτι της 29χρονης Γιάννας Χατζημανωλάκη. Είναι το σημείο που θα έπρεπε να ελεγχθεί πρώτο με μέριμνα της ΕΥΔΑΠ και των Αρχών. 

Τι συνέβαινε με την 29χρονη; Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα -επωνύμως πλέον- καταγγέλλονται διάφορα που έχουν σχέση με τα προβλήματα της κρητικοπούλας, υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες σχετικά με αυτά, αναφορές στο που είχε φιλοξενηθεί κλπ. Άραγε αυτά όλα οι αρχές τα έχουν λάβει υπόψιν τους;

Στην Αγγ.Νικολούλη η αδερφή της Ιωάννας

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (28-04-2017) και η αδερφή της, Ραφαέλα Χατζημανωλάκη, που διαμένει μόνιμα στη Χαλκίδα.

Η Ραφαέλλα Χατζημανωλάκη

 

Η Ιωάννα Χατζημανωλάκη 28 χρόνων με τα σοβαρά προβλήματα υγείας, παραμένει αγνοούμενη. Οι συγγενείς της ελέγχουν κάθε πληροφορία που φθάνει για μια γυναίκα που της μοιάζει, αλλά δεν μπορούν να εντοπίσουν τα ίχνη της.

Η μητέρα με τα τρία παιδιά, έφυγε ξαφνικά από το σπίτι της στο Μενίδι το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου. Την εξαφάνιση της αντιλήφθηκε ο σύζυγος της όταν ξύπνησε και δεν την βρήκε. Βγήκε με τη μηχανή του στους δρόμους για να την ψάξει, χωρίς αποτέλεσμα. 

Τόσο ο ίδιος όσο και η αδελφή της που βρέθηκαν στο στούντιο, αναφέρθηκαν σε ένα ρέμα και στο βουνό που βρίσκεται κοντά στο σπίτι , ζητώντας να ερευνηθούν από ειδικές ομάδες. 

Το κινητό τηλέφωνο της Ιωάννας ακόμα και το ηλεκτρονικό τσιγάρο της, βρέθηκαν στο σπίτι. Φεύγοντας δεν πήρε μαζί της χρήματα, ταυτότητα ούτε καν τα κλειδιά του σπιτιού.

cretalive.gr

 

  02 May, 2017 ΚΟΣΜΟΣ