Ψήφισαν Τσίπρας και Παυλόπουλος!

  26 May, 2019 ΑΡΘΡΑ
Ψήφισαν Τσίπρας και Παυλόπουλος!

Σε Κυψέλη και Νέο Ψυχικό αντίστοιχα

Αλέξης Τσίπρας: Σήμερα είναι η μέρα ευθύνης των πολλών

Στο 172ο δημοτικό σχολείο Αθηνών για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα έφτασε νωρίτερα ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο, ο πρωθυπουργός τόνισε πως σήμερα είναι μέρα ευθύνης των πολλών, είναι μέρα ευθύνης του καθένα και της κάθε μιας να επικυρώσει, να προστατέψει και υπερασπιστεί τις θυσίες του ελληνικού λαού, να εγκρίνει τα μέτρα στήριξης, να μην αφήσει καμία χαραμάδα ή κερκόπορτα για κανέναν να τα πάρει πίσω ή να τα αμφισβητήσει, είτε εντός είτε εκτός της χώρας

"Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα για την Ελλάδα, ημέρα της Δημοκρατίας οι Έλληνες αποφασίζουν για τους δήμους, περιφέρειες για τους εκπροσώπους που θα στείλουν Ευρωβουλή.", τόνισε ο κος Τσίπρας

Προσερχόμενος ο κ. Τσίπρας είπε: «Τώρα μόνο ψηφίζουμε», χωρίς να κάνει περισσότερες δηλώσεις.

Παράλληλα απέφυγε να δώσει σαφή απάντηση, στο ερώτημα που του τέθηκε κατά την αποχώρηση του, για το αν οι εθνικές εκλογές αναμένονται σύντομα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως οπωσδήποτε θα βρίσκεται στο εκλογικό κέντρο την άλλη Κυριακή, δηλαδή στις επαναληπτικές.

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε, ασκώντας το εκλογικό του δικαίωμα , από τις ευρωεκλογές, και εν συνεχεία ψήφισε για τις περιφερειακές τον δήμο και την κοινότητα.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα μικρά προβλήματα σημειώθηκαν στο εν λόγω εκλογικό κέντρο καθώς δεν είχαν εμφανιστεί τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής.
 

Παυλόπουλος: Είναι η ώρα εμείς οι Έλληνες να αποδείξουμε πόσο συνειδητοποιημένοι Ευρωπαίοι είμαστε

"Σε μια περίοδο κατά την οποία δυνάμεις λαϊκισμού και ρατσισμού επιβουλεύονται ευθέως και απροκαλύπτως το ευρωπαϊκό οικοδόμημα και επιχειρούν να το κατεδαφίσουν, σε μια περίοδο κατά την οποία άλλοι λαοί χωρίς να έχουν υποστεί θυσίες εγκαταλείπουν δυστυχώς το σκάφος της Ευρώπης αποδεικνύοντας ότι ταξίδευαν σε αυτό με σημαίες ευκαιρίας, είναι η ώρα εμείς οι Έλληνες με την ετυμηγορία μας να αποδείξουμε πόσο συνειδητοποιημένοι Ευρωπαίοι είμαστε" τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Νέο Ψυχικό.

"Ότι είμαστε αποφασισμένοι να συμβάλλουμε, στο μέτρο που μας αναλογεί, για την ενοποίησης της Ευρώπης, προκειμένου η Ευρώπη να διαδραματίσει το ρόλο που της αναλογεί. 'Οχι μόνο για τους λαούς της αλλά για να διαδραματίσει ένα δημιουργικό, πλανητικό ρόλο, ευεργετικό για ολόκληρη την ανθρωπότητα" τόνισε ο κ. Παυλόπουλος.

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

  26 May, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα