Ρέθυμνο Cretan Kings: Προπονήσεις υποψηφίων και για την πρώτη ομάδα

  01 August, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Ρέθυμνο Cretan Kings: Προπονήσεις υποψηφίων και για την πρώτη ομάδα

Προπονήσεις επίλεκτων παικτών με προοπτική αν κάποιοι ξεχωρίσουν να "χτυπήσουν την πόρτα" της ομάδας γίνονται στο Ρέθυμνο.

Η ανακοίνωση από το Ρέθυμνο Cretan Kings αναφέρει: "Το κέντρο του μπάσκετ της χώρας μεταφέρθηκε στο Ρέθυμνο. Το Ρέθυμνο Cretan Kings πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά, συγκεντρώνοντας δεκάδες επίλεκτους αθλητές από όλη την Ελλάδα (15-26 ετών). Από τη Δευτέρα διεξάγεται το πρόγραμμα των Tryouts στο Πανεπιστημιακό γυμναστήριο Ρεθύμνου, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και τον Νίκο Προβιά. Οι 24 επίλεκτοι αθλητές πραγματοποιούν προπονήσεις καθημερινά και φιλοξενούνται στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Η ομάδα μας επενδύει έμπρακτα στο μέλλον του, συγκεντρώνοντας 14 επίλεκτους αθλητές από ομάδες της Κρήτης και των τμημάτων υποδομών μας, ηλικίας 15-16 ετών, που αγωνίζονται στις ομάδες Παίδων και Εφήβων. Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα σε αυτά τα παιδιά να αποκτήσουν ισχυρό κίνητρο, πραγματοποιώντας επαγγελματικές προπονήσεις, με την ομάδα μας να δημιουργεί μία «βάση δεδομένων» με τα Κρητικά ταλέντα, τα οποία ενδέχεται να τη στελεχώσουν στο μέλλον.
Παράλληλα, το δεύτερο κομμάτι των Tryouts αφορά 10 αθλητές από 18 έως 26 ετών από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα δοκιμαστούν, με σκοπό την άμεση προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας μας, υπογράφοντας επαγγελματικά συμβόλαια για τη φετινή χρονιά. Στόχος είναι να γίνει θεσμός το συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο θα διεξάγεται κάθε χρόνο.
Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο βοηθός προπονητή του Ρέθυμνο Cretan Kings Σταύρος Μυκονιάτης, ενώ το τεχνικό επιτελείο επίσης απαρτίζουν ο γυμναστής της ομάδας μας Χρήστος Μαραυγάκης, ο προπονητής του Ρέθυμνο BC Αντώνης Νταλιάνης και ο προπονητής Μιχάλης Τρούλης. Οι προπονήσεις ξεκίνησαν τη Δευτέρα και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή.

Να σημειώσουμε ότι χθες περίμενε μία μεγάλη έκπληξη τους αθλητές αλλά και τους προπονητές του προγράμματος, με τον πρώην παίκτη της ομάδας μας, Μπρεντ Πέτγουεϊ, να περνάει τις πύλες του Πανεπιστημιακού γυμναστηρίου. Ο Αμερικανός παίκτης αφίχθη την Τρίτη, επισκεπτόμενος για διακοπές την αγαπημένη πόλη του. Αυτό φυσικά, δεν τον εμπόδισε από το να επισκεφθεί τα tryouts και να προπονηθεί με τα υπόλοιπα παιδιά.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά το Πανεπιστήμιο Κρήτης και τον Νίκο Προβιά για τη συνεργασία και τη φιλοξενία, συμβάλλοντας έμπρακτα στην ανάπτυξη του αθλήματος και της ομάδας μας."

 

  01 August, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα