Σ.Βαρδάκης στο Ρ/Κ: Ψήφισα «Ναι» γιατί δεν θέλω την περαιτέρω εξαθλίωση του λαού

mesaralive.gr  17 July, 2015 ΚΟΣΜΟΣ
Σ.Βαρδάκης στο Ρ/Κ: Ψήφισα «Ναι» γιατί δεν θέλω την περαιτέρω εξαθλίωση του λαού

Πρέπει να στηρίξουμε την κυβέρνηση της αριστεράς και τον πρωθυπουργό για το καλό της χώρας μας και αυτό έπραξα δήλωσε σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης αιτιολογώντας την υπερψήφιση από τον ίδιο της σκληρής. όπως είπε. αλλά αναγκαίας συμφωνίας για τη διάσωση της Ελλάδας από άτακτη χρεωκοπία.

Μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και την εκπομπή του Λευτέρη Βαρδάκη, ο βουλευτής χαρακτήρισε τα μέτρα που περιλαμβάνει η συμφωνία αντιλαϊκά που πλήττουν την ελληνική οικογένεια ,ωστόσο εκτίμησε ότι εάν δεν γινόταν δεκτή από τον πρωθυπουργό τότε η καταστροφή για τη χώρα μας θα ήταν μεγαλύτερη σε περίπτωση που χρεωκοπούσε η χώρα.

​Τόνισε επίσης ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι ενώ έστειλε και ένα αισιόδοξο μήνυμα λέγοντας ότι εάν υπάρχει συνεργασία και ομοψυχία στη κοινωνία και το πολιτικό σύστημα θα βγούμε από την κρίση σε σύντομο χρόνο.

Σχολιάζοντας την χθεσινή διαδικασία είπε ότι ήταν γι αυτόν κάτι πρωτόγνωρο και επεσήμανε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τους εργαζόμενους αφού δεν εγκαταλείπει τις αρχές που διέπουν την πορεία του στο συνδικαλιστικό κίνημα και το ΕΚΗ.

Ψήφισα ναι, υπογράμμισε διότι δεν θέλω την περαιτέρω εξαθλίωση του Ελληνικού λαού.

Αναφορικά με τις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι αυτό που προέχει είναι η ενότητα του κόμματος ενώ δεν απέκλεισε εκλογές το φθινόπωρο σε περίπτωση διάσπασης των δυνάμεων που το συγκροτούν.

Πηγή:ekriti.gr

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

mesaralive.gr  17 July, 2015 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα