Σαμαρείτες Μοιρών: Μοιράστηκαν τις γνώσεις τους με συμπολίτες μας

  10 June, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ
Σαμαρείτες Μοιρών: Μοιράστηκαν τις γνώσεις τους με συμπολίτες μας

40 νέοι συντοπίτες μας εκπαιδεύτηκαν στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΑ) και στην χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (AED).

Όταν η διάθεση για εθελοντική προσφορά συναντάει την επιθυμία για εκμάθηση γνώσεων ικανών να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή και ειδικά όταν αυτή η επιθυμία συνεπικουρείται από έναν ευαισθητοποιημένο εργοδότη τότε τα αποτελέσματα σίγουρα θα είναι θετικά.

Μετά από αίτημα και συνεννόηση με την εταιρεία super markets ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε., για πρόθεση εκπαίδευσης των εργαζομένων της εταιρείας που επιθυμούν να εκπαιδευτούν στην Κ.Α.Α. με χρήση AED από τα καταστήματα Μοιρών κ Τυμπακίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκπαίδευση 40 νέων συμπολιτών μας στις παραπάνω δεξιότητες.

Η προσέλευση αλλά και η "δίψα" για μάθηση των παρευρισκομένων ήταν πραγματικά εντυπωσιακή όπως και τα θετικά σχόλια όλων μετά το πέρας του σεμιναρίου.
Οι εκπαιδευτές του Τμήματος Μοιρών από τη μεριά τους δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους για την αξιέπαινη πρωτοβουλία της επιχείρησης, αλλά και το πραγματικό ενδιαφέρον των εργαζομένων για μάθηση δεξιοτήτων που αν ποτέ χρειαστούν μπορούν να αποβούν σωτήριες.

Τα θετικά σχόλια του δεν έκρυψε στον Αρχηγό των Σαμαρειτών Μοιρών και στον Πρόεδρο του Τμήματος Μοιρών και ο υπεύθυνος marketing της εταιρείας που σε απρόσμενη επίσκεψη του, παρακολούθησε για λίγο και εντυπωσιάστηκε από την εκπαίδευση.

Ευχόμαστε το παράδειγμα της εταιρείας να ακολουθήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι εργοδότες.
Άλλωστε όσο περισσότεροι εκπαιδευμένοι πολίτες στις πρώτες βοήθειες υπάρχουν σε μια κοινωνία, τόσο πιο ασφαλής αυτή θεωρείται.

 

  10 June, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ