Σαν ... τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν τα μπλόκα των αγροτών !

mesaralive.gr  01 February, 2016 ΚΟΣΜΟΣΑΓΡΟΤΙΚΑ
Σαν ... τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν τα μπλόκα των αγροτών !

Μπλόκο στήθηκε χθες έξω από τους Aγίους Δέκα, στη διασταύρωση προς Γκαγκάλες στο δρόμο της Mεσαράς

Σαν ... μανιτάρια ξεφυτρώνουν τα μπλόκα των αγροτών που τις τελευταίες μέρες πληθαίνουν με αποκορύφωμα την παγκρήτια κινητοποιηση της 4ης Φεβρουαρίου. 

Μπλόκο έστησαν οι αγρότες και έξω από τους Aγίους Δέκα , στη διασταύρωση προς Γκαγκάλες στο δρόμο της Mεσαράς  στις 11 το πρωί της Κυριακής. Ο δρόμος έκλεινε κάθε μια ώρα για περίπου ένα 10λεπτο.  Η κινητοποίηση των αγροτών δημιούργησε ουρές αυτοκινήτων στο ύψος των Γκαγκαλων με τους οδηγούς να οπλίζονται με υπομονή για να περάσουν από το σημείο.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων τους οι αγρότες,χθες, έστησαν μπλοκο και στον Υπουργό Εσωτερικών Π. Κουρουμπλή που βρέθηκε στην Κρήτη για τα εγκαίνια του Μουσείου Ολοκαυτώματος Βιάννου.

Την ίδια στιγμή όπως έγραψε το cretalive οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του Ρεθύμνου με απόφαση της γενικής τους συνέλευσης βάση της οποίας θα υπάρχει σε πρώτο επίπεδο καθημερινά ολιγόωρος αποκλεισμός της Εθνικής Οδού στο ύψος του Ατσιπόλου όπου είναι και ο βασικό κόμβος των οδικών αρτηριών του νομού.

Παράλληλα, οι αγρότες στα Χανιά παραμένουν στο μπλόκο στο ύψος των Μεγάλων Χωραφιών. Η χθεσινή  κινητοποίηση μάλιστα έγινε ... μετά μουσικής! Το σχέδιο των κινητοποιήσεων προβλέπει σήμερα αποκλεισμό του κτιρίου της Π.Ε. Χανίων από αγρότες μέλη των συλλόγων Πλατανιά, Βουκολιών Σελίνου και Κισάμου.

Και οι αγρότες του Οροπεδίου Λασιθίου παραμένουν στο μπλόκο στην είσοδο του Οροπεδίου ενώ στο μπλόκο παραμένουν και οι Αγρότες των Πραιτωρίων 

 

 

cretalive.gr

 

mesaralive.gr  01 February, 2016 ΚΟΣΜΟΣΑΓΡΟΤΙΚΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα