Σε δημοπρασία για καλό σκοπό ακόντιο και φανέλες του Μανώλη Στεφανουδάκη!

mesaralive.gr  16 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Σε δημοπρασία για καλό σκοπό ακόντιο και φανέλες του Μανώλη Στεφανουδάκη!

Φιλανθρωπική δημοπρασία για την στήριξη οικογενειών που έχουν ανάγκη και με τίτλο «Για Πάντα Παιδιά» , διοργανώνει το εθελοντικό σωματείο «Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι», την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου από τις 18:00 έως 22:00 στην αίθουσα Αριάδνη του Ξενοδοχείου Capsis Astoria.

Στην δημοπρασία θα δημοπρατηθούν προσωπικά αντικείμενα επώνυμων αθλητών, τραγουδιστών , καλλιτεχνών, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό!

Μεταξύ των προσωπικών αντικειμένων που θα δημοπρατηθούν για καλό σκοπό,  είναι και ένα ακόντιο του Μανώλη Στεφανουδάκη το οποίο φέρει την  υπογραφή του, αλλά και δύο Φανέλες του Μεσαρίτη Παγκόσμιου Πρωταθλητή και Παγκόσμιου Ρέκορντμαν!

Σε ανακοίνωσή του οι «Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι» αναφέρουν «Παρασκευή 18/12 στις 18:00 μέχρι τις 22:00 οι πύλες ανοίγουν! Θα έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε και να αγοράσετε προσωπικά αντικείμενα από διάσημους αθλητές, τραγουδιστές και καλλιτέχνες καθώς και έργα γνωστών καλλιτεχνών σε μια δημοπρασία γεμάτη αγάπη για τα παιδιά. Οι Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι περιμένουν  την στήριξή σας ακόμη μια φορά!!!!!!».

 

mesaralive.gr  16 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ