Σε κλοιό Ζωνιανά και Βενιζέλειο από την ΕΛ.ΑΣ. - Γιατί βγήκαν τα όπλα

  03 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Σε κλοιό Ζωνιανά και Βενιζέλειο από την ΕΛ.ΑΣ. - Γιατί βγήκαν τα όπλα

Από χθες το βράδυ οπότε και σημειώθηκε το νέο αιαμτηρό επεισόδιο στον Ορεινό Μυλοπόταμο και συγκεκριμένα στα Ζωνιανά, η Αστυνομία έχει θέσει σε κλοιό τόσο το χωριό, όσο και το Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Στο χωριό του Ορεινού Μυλποτάμου, από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή τυχον επεισοδίων, αλλά και για τη διερεύνηση της υπόθεσης. Την ίδια ώρα, αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν και στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε ο πιο σοβαρά τραυματισμένος άνδρας, ο οποίος εισήχθη στο χειρουργείο. Έξω από το νοσοκομείο, είχαν σπεύσει κάτοικοι των Ζωνιανών, ακολουθώντας το ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον συγκεκριμένο άνδρα.

Ζητούμενο για τη νέα συμπλοκή, είναι η εξακρίβωση των ερευνών για τα αίτια, αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η συμπλοκή.

Όπως έγραψε το newshub.gr στο επεισόδιο φαίνεται πως ενεπλάκησαν τουλάχιστον τρία άτομα με τα αίτια να παραμενουν ακόμη άγνωστα. Με βάση μαρτυρίες δύο αδέρφια γνωστής οικογένειας ενεπλάκησαν στο επεισόδιο με άτομο, άλλης γνωστής οικογένειας του χωριού.

Οι πληροφορίες για το αιματηρό περισταστικό, για το οποίο πρώτα βγήκαν οι κατσούνες και μετά τα όπλα φαίνεται πως ήταν οι κτηνοτροφικές διασφορές. Πρόκειται για ένα νέο συμβάν το οποίο σημειώνεται στη σκιά του διπλού φονικού στα Ανώγεια που καταγράφηκε πριν από λίγο καιρό.

 

  03 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ