Σε νέους χώρους η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φαιστού (Φωτογραφίες)

mesaralive.gr  02 February, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Σε νέους χώρους η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φαιστού (Φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε γιορτινό κλίμα τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φαιστού.

Μια υπηρεσία «ευαίσθητη» που προφέρει στο κοινωνικό σύνολο και σε όσους απευθύνονται σε αυτήν και που τα προηγούμενα χρόνια αντιμετώπιζε μεγάλες δυσκολίες λόγω της έλλειψης κατάλληλων χώρων για τη στέγασή της. Πλέον η  Κοινωνική Υπηρεσία (Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Φαιστού ) λειτουργεί σε νέες εγκαταστάσεις  οι οποίες βρίσκονται παραπλεύρως του ΚΕΠ Μοιρών  (Κ. Πετράκη και Λογίου). Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Υπηρεσίας. Τον Αγιασμό των Εγκαινίων και την κοπή της Πίτας έκανε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας κ.κ.Μακάριος ο οποίος εξήρε  το έργο της συγκεκριμένης υπηρεσίας ευχόμενος καλή δύναμη σε  όλους όσους εργάζονται για το κοινό καλό, ενώ από την πλευρά του ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης μίλησε για την πιο δυναμική υπηρεσία του Δήμου. Ο  Προϊστάμενος κ. Μιχάλης Πρίντεζης  ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους είναι ιδιαίτερα σημαντικό που η Κοινωνική Υπηρεσία έχει πλέον την δική της στέγη, ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν και στηρίζουν την Κοινωνική Υπηρεσία κάνοντας ειδική μνεία και στους επαγγελματίες που προσφέρουν στην Κοινωνική Υπηρεσία.  Για την σημερινή εκδήλωση ευχαρίστησε το Κρεοπωλείο Νικολούδης Παύλος, τον Γαλιανό Φούρνο Φανουράκη Γιάννη, την Άννα Ζαχαριουδάκη για τα λουλούδια και τους ξηρούς καρπούς, το κατάστημα Πετρόπουλος για το δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί της πίτας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης: Ιερείς, ο Πρόεδρος του ΔΣ Φαιστού κ Γιάννης Νικολακάκης, η Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Μαρία Πετρακογιώργη, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, υπάλληλοι των τμημάτων της Κοινωνικής Υπηρεσίας και υπάλληλοι του Δήμου Φαιστού και αρκετός κόσμος.

Το τυχερό φλουρί της πίτας κέρδισε η μαγείρισσα του Παιδικού Σταθμού Ζαρού η οποία εκτός από το δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί, κέρδισε και μία ημέρα άδεια.

 

mesaralive.gr  02 February, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα