Σε σοβαρή κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ ο 42χρονος μετά τη συμπλοκή

Ρεπορτάζ: Γιώργος Ι. Παπαδάκης  01 April, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Σε σοβαρή κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ ο 42χρονος μετά τη συμπλοκή

Σε σοβαρή κατάσταση βρίσκεται ο ένας εκ των δύο ανδρών που νωρίτερα το μεσημέρι δέχθηκε χτύπημα από μαχαίρι κατά τη διάρκεια συμπλοκής έξω από το ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σοβαρά τραυματίας, ένας 42χρονος, έχει δεχθεί χτύπημα στο λαιμό από μαχαίρι και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ. Ο δεύτερος τραυματίας, ένας 30χρονος πο τυγχάνει να είναι αδελφός του 42χρονου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με θλαστικά τραύματα στον αυχένα και βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Πως ξεκίνησε η συμπλοκή

Όλα άρχισαν όταν σύμφωνα με πληροφορίες, μία ομάδα ατόμων που είναι στο πρόγραμμα απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ, βρίσκονταν έξω από το Νοσοκομείο. Κάποιοι από αυτούς παρεξηγήθηκαν μεταξύ τους για ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο, όπως υποστήριξαν, χάθηκε. Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν με τον 36χρονο να παίρνει ένα μαχαίρι και να τραυματίζει τα δύο αδέλφια. Οι υπόλοιποι που παρακολουθούσαν τον καυγά επενέβησαν και ακινητοποίησαν τον θερμόαιμο άνδρα που λίγο αργότερα συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο.
Να σημειωθεί ότι ο 36χρονος κατηγορείται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών. 

 

 

ekriti.gr

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Ι. Παπαδάκης  01 April, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα