Σημαντικές αποφάσεις στην Γενική Συνέλευση της ΔΡΩ

mesaralive.gr  14 April, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Σημαντικές αποφάσεις στην Γενική Συνέλευση της ΔΡΩ

Συμμετοχή στο Lets do it, δημιουργία τοίχου Αλληλεγγύης, τοποθέτηση χλοοτάπητα στον Παιδικό Σταθμό Μοιρών και εκλογές στις 8 Μαΐου αποφάσισαν τα μέλη της εθελοντικής ομάδας Νεολαίας Φαιστού ΔΡΩ στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ΚΑΠΗ Μοιρών.

Ποιο συγκεκριμένα οι  Νεολαίοι της ΔΡΩ, αποφάσισαν την συμμετοχή τους  στο Lets Do it καθαρίζοντας την Παιδική Χαρά των Μοιρών. Επίσης αποφάσισαν αμέσως μετά το Πάσχα να προγραμματίσουν την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στον Παιδικό Σταθμό των Μοιρών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος χλοοτάπητας ήταν μια δωρεά από το Ζαρό προς την Ομάδα ΔΡΩ για να χρησιμοποιηθεί στην πολύ επιτυχημένη εκδήλωση «Πλατεία χωρίς Σύνορα» που πραγματοποιήθηκε στις Μοίρες.

Τα μέλη της ΔΡΩ ωστόσο  αποφάσισαν για να μην πάει αυτός ο χλοοτάπητας χαμένος, να τον τοποθετήσουν στον αύλειο χώρο του Παιδικού Σταθμού Μοιρών ώστε να παίζουν τα μικρά παιδιά που φιλοξενούνται καθημερινά εκεί.

Ακόμα μια σημαντική απόφαση της Νεολαίας Φαιστού ΔΡΩ αφορά την δημιουργία τοίχου Αλληλεγγύης ή τοίχου καλοσύνης σε κάποιο σημείο των Μοιρών.

Έτσι μετά τα Νηπιαγωγεία Τυμπακίου άλλος ένας τοίχος Καλοσύνης θα δημιουργηθεί στη Μεσαρά. Μάλιστα η Νεολαία Φαιστού ΔΡΩ θα διαμορφώσει ένα μικρό σπιτάκι το οποίο θα μετατρέψει σε σημείο Αλληλεγγύης.

Το σπιτάκι θα βαφτεί την  Κυριακή 17 Απριλίου αμέσως μετά τον καθαρισμό της Παιδικής χαράς, ενώ  ήδη τα μέλη της  ΔΡΩ  ψάχνουν το σημείο όπου θα τοποθετηθεί. Ένας χώρος που θα είναι προσιτός στον κόσμο για να αφήσει την βοήθεια του στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη, αλλά και για τους ανθρώπους που θα παραλάβουν αυτό το δείγμα αγάπης που θα έχει εναποτεθεί εκεί. Επίσης στη Γενική Συνέλευση της ΔΡΩ αποφασίστηκε να γίνει εκ νέου Γενική Συνέλευση στις 21 Απριλίου, έτσι ώστε να εκλεγεί η εφορευτική επιτροπή η οποία θα κινήσει τη διαδικασία για να πάει τη ΔΡΩ σε εκλογές στις 8 Μαΐου.

 

mesaralive.gr  14 April, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ