Σήμερα στη Φαιστό και την Κυριακή στο Τυμπάκι  ομιλίες για την ΑΟΖ

mesaralive.gr  28 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Σήμερα στη Φαιστό και την Κυριακή στο Τυμπάκι  ομιλίες για την ΑΟΖ

Δύο σημαντικές ομιλίες θα πραγματοποιηθούν σήμερα και την Κυριακή στη Φαιστό και στο Τυμπάκι!

Και οι δύο θα έχουν ως ομιλητές δυο διακεκριμένους επιστήμονες οι οποίοι θα μιλήσουν για την σημασία της ΑΟΖ, για το Νότο της Κρήτης και για την περιοχή του Τυμπακίου!

Σήμερα το βράδυ στο Λόφο της Φαιστού

Ο Δήμος Φαιστού σε συνεργασία με τους Δήμους Γόρτυνας, Αγίου Βασιλείου και Αμαρίου αντιλαμβανόμενοι την δυναμική της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) και το ρόλο που θα διαδραματίσει η Νότια Κρήτη λόγω αυτής, διοργανώνουν σήμερα Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 και ώρα 20.00 στο χώρο του Ξενία Φαιστός, στον λόφο της Φαιστού, διάλεξη με θέμα «Η ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΦΑΙΣΤΟΥ, ΓΟΡΤΥΝΑΣ, ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΑΜΑΡΙΟΥ».

Στην διάλεξη αυτή θα δοθεί μια γεύση του μέλλοντος  της Νότιας Κρήτης, μέλλον ευοίωνο που δημιουργεί η Ελληνική Α.Ο.Ζ τόσο για την Πατρίδα μας όσο και για την Κρήτη.                                                                                          

Η εκδήλωση  έχει σκοπό την ενημέρωση των πολιτών αλλά και των Φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προκειμένου να προετοιμαστούν αλλά και να προετοιμάσουν τις εξελίξεις που κομίζει η αξιοποίηση της Ελληνικής Α.Ο.Ζ με τα τεράστια οφέλη της.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο στρατηγικός σύμβουλος Dr. Νίκος Λυγερός καθώς και ο ειδικός σε θέματα υδρογονανθράκων Dr. Ηλίας Κονοφάγος.

Στο Άγιο Πνεύμα- Μετόχι Τυμπακίου με την Πολιτεία Τυμπακίου

Να υπενθυμίσουμε ότι την Κυριακή 30/07 και  ώρα 20:00 στην πλατεία  του Αγίου Πνεύματος στο Τυμπάκι, η Πολιτεία Τυμπακίου διοργανώνει ομιλία για την ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) εστιάζοντας στα οφέλη και στις νέες ευκαιρίες ανάπτυξης που μπορεί 

να προσφέρει στο Τυμπάκι και κατ' επέκταση στις γύρω περιοχές.

Οι εισηγητές κ.κ. Λυγερός και Κονοφάγος θα παρουσιάσουν σε μία περιεκτική ομιλία, συνολικής διάρκειας 1.30 ώρας, τα πλεονεκτήματα, τις  καινοτόμες προτάσεις και τους τρόπους διαχείρισης των νέων δεδομένων για  την περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου μας.

Πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία που αξίζει να συμμετάσχουν και να παρευρεθούν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής για να ενημερωθούν σχετικά με τα νέα δεδομένα ανάπτυξης.

 

mesaralive.gr  28 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ