Σκληρή δήλωση της υποδιοικήτριας για την υπόθεση της Μελίνας - Εμβρόντητος ο πατέρας του κοριτσιού

  23 February, 2018 ΚΟΣΜΟΣ
Σκληρή δήλωση της υποδιοικήτριας για την υπόθεση της Μελίνας - Εμβρόντητος ο πατέρας του κοριτσιού

"Θέμα συζήτησης του Πειθαρχικού Συμβουλίου η υπόθεση , για να βγει απόφαση.", δήλωσε - Τι είπε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ - Τι δηλώνει στο Cretalive ο χαροκαμένος πατέρας!

"Σκληρή" δήλωση για την υπόθεση της μικρής Μελίνας που αναφέρθηκε, χθες το βράδυ, στη Βουλή έκανε η υποδιοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, στη συνάντηση για την επέκταση του Βενιζελείου. 

Η κ. Γιακουμάκη  αναφέρθηκε στο θέμα ύστερα από σχετική ερώτηση, δείχνοντας μάλιστα ενοχλημένη για την αναφορά στο ζήτημα που από χθες απασχόλησε τη Βουλή αλλά και την κοινή γνώμη

" Το θέμα τέθηκε, χθες, στη Βουλή άκομψα με εναν τρόπο πολιτικής αλητείας, σε μια διαδικασία άσχετη εντελώς με το θεμα συζήτησης. Επι του θέματος αυτού θα σας απαντήσουν σε προκαθορισμένο χρόνο οι καθ' ύλην αρμόδιοι. Αρκούμαι να σας πω οτι ουδέποτε, σε καμια χρονική στιγμή, δεν υπήρξε η παραμικρή παρέμβαση. Η διαδικασία γίνεται με τον πλέον νόμιμο τρόπο και με τον πλέον νόμιμο τρόπο θα ανακοινωθεί και το αποτέλεσμα της διαδικασίας.", ανέφερε η ίδια.

Ακόμη, πρόσθεσε: "Είμαι σε θέση να γνωρίζω, οτι η διαδικασία, την προηγουμένη εβδομάδα, ηταν θέμα συζήτησης του Πειθαρχικού Συμβουλίου προκειμένου να βγει η απόφαση."

Από την πλευρά του ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Τασσόπουλος, αρκέστηκε να πει πως έχουν ενημερωθεί όλες οι υπηρεσίες και από πλευράς νοσοκομείου έχουν γίνει τα απαραίτητα

"Δεν ανακοινωνω τίποτα  μεχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ΕΔΕ που έγινε απο ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα.Η υπόθεση θα εξεταστεί συνολικα απο το πειθαρχικό συμβούλιο το οποίο και θα βγάλει την απόφαση.". πρόσθεσε.

Ο χαροκαμένος πατέρας στο Cretalive

Την απορία του και την κατάπληξη του για τη χθεσινή αντιπαράθεση που ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη, αναφορικά με την τραγική υπόθεση θανάτου της μικρής Μελίνας, εξέφρασε στο Cretalive και τον δημοσιογράφο Αντώνη Παντινάκη, ο πατέρας του αδικοχαμένου παιδιού, κ. Μανώλης Παρασχάκης.

«Είναι να δυνατόν να συζητείται ένα τόσο σοβαρό θέμα στη Βουλή κι εγώ να έχω πλήρη άγνοια για το πόρισμα;», αναρωτήθηκε ο ίδιος, δηλώνοντας πως «βρίσκομαι στο σκοτάδι! Ό,τι ξέρετε εσείς ξέρω κι εγώ!

 

cretalive.gr

 

  23 February, 2018 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα