Σπουδαία νίκη η Φαιστός με 2-0 επί του Μαραθώνα

mesaralive.gr  08 February, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σπουδαία νίκη η Φαιστός με 2-0 επί του Μαραθώνα

Φώτο: Στυλιανάκης Μανώλης

Μια σπουδαία για τη συνέχεια νίκη πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής η Φαιστός, επικρατώντας στο γήπεδο των Βόρρων με σκορ 2-0 του Μαραθώνα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α2 ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι που ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι, έχασαν αρχικά καλή ευκαιρία με τον Κουντουράκη, για να έρθει στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 35΄ ο Στ. Παπαδάκης να σημειώσει το 1-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν απόδοση  και έχασαν δυο ευκαιρίες με τους Βολιτάκη και Ροδιτάκη.
Ότι δεν κατάφεραν στις παραπάνω περιπτώσεις οι παίχτες του Μαραθώνα, το πέτυχαν λίγο αργότερα οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων και συγκεκριμένα ο Γκερεδάκης που εκμεταλλευόμενος λάθος των αμυντικών των φιλοξενούμενων, κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να διαμορφώσει έτσι το τελικό 2-0.

Φαιστός: Σωπασής, Αλπαντάκης Παπαδάκης Ν., Τρουλινάκης (75′ Ανδρουλάκης), Παπαδάκης Α., Γκερεδάκης, Καραλάκης (85′ Δαρηβιανάκης), Παπαδάκης Σ., Κουνδουράκης, Κρασαγάκης (60′ Καρταλιανάκης), Σταυρακάκης.

Μαραθώνας: Ντράλο, Πασσάς, Νταντουτάκης, Βολιτάκης, Μουλακάκης, Ροδιτάκης, Λαγουδάκης (46′ Κτιστάκης), Αναγνωστάκης (82′ Ζουμπουλάκης), Ρουμπάκης, Μιχελουδάκης (72′ Χρισούλης), Κατσουλάκης.

 

notosportnews.gr

 

mesaralive.gr  08 February, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα