Σπουδαίο διπλό στο Γάζι για ΑΟΤ!

Του Μάνου Κασαπάκη  21 January, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σπουδαίο διπλό στο Γάζι για ΑΟΤ!

Πολύ σπουδαίο διπλό για τον ΑΟΤ, καθώς επικράτησε με 0-1 του Αλμυρού στο Γάζι για την 16η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ, σπάζοντας το εντός έδρας αήττητο των πορτοκαλί που κρατούσε για παραπάνω από 12 μήνες!

Το συγκρότημα του Μιχάλη Κουτεντάκη με το τρίποντο αυτό έφτασε τους 25 βαθμούς και μείωσε στον έναν βαθμό την απόσταση από τον Αλμυρό.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού στα πρώτα λεπτά. Πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι για τους «πορτοκαλί» με την κεφαλιά του Τάσου Απλάδα έπειτα την σέντρα του Στρατήγη Π.

Στο 26ο λεπτό πρώτη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με το σουτ του Κουρουθιανάκη να φεύγει άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Σακλαμάκης απείλησε με τον Σπανό να διώχνει σε κόρνερ.

Και πάλι ο Σακλαμάκης, στο 30ο λεπτό, σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 43ο λεπτό, η ομάδα του Γαζίου ζήτησε πέναλτι σε μια φάση με πρωταγωνιστές τους Κατσαμάνη και Μπριλάκη. Το πρώτο μέρος πέρασε με Αλμυρό και ΑΟΤ να αφήνουν ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει επανάληψης.

Στην επανάληψη, το σωματείο του Τυμπακίου ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και ανέκτησε τον έλεγχο.

Στο 48ο λεπτό ο Σκουτέλης απείλησε την εστία του Ματαλλιωτάκη χωρίς αντίκτυπο. Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Κουρουθιανάκης υπέπεσε σε λάθος, με τον Τ. Απλάδα να σουτάρει και τον Σπανό να αποκρούει με τα πόδια.

Οκτώ λεπτά αργότερα Κουρουθιανάκης και Σκουτέλης έπαιξαν ωραία το ένα δύο με τους Καφετζόπουλος αρχικά και Ματαλλιωτάκης στην συνέχεια να διώχνουν τον κίνδυνο από την άμυνα του Αλμυρού.

Στο 74’ σέντρα Σταυρακάκη κεφαλιά Κεφαλογιάννη λίγο άουτ. Οκτώ λεπτά μετά, ο Γιαννακάκης έκανε την πάσα στον Πολυχρονάκης με τον τελευταίο από θέση τετ-α-τετ να μην σκοράρει με τον Μαλλιωτάκη να διώχνει με τα πόδια.

Ωστόσο, το γκολ για τον ΑΟΤ ήρθε στο 86’! Τρομερή ενέργεια του Αναγνωστάκη, πάσα στον Πολυχρονάκη, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και να χαρίζει την νίκη στην ομάδα του, κάνοντας το 0-1!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΛΜΥΡΟΣ: Ματαλλιωτάκης, Αποστολάκης (64' Στρατήγης Ανδρ.), Σταυρακάκης, Καφετζόπουλος, Κλάδος, Μανωλακάκης Βαγγ., Στρατήγης Π., Βελιβασάκης, Κατσαμάνης (46' Κεφαλογιάννης), Απλαδάς Τ., Σακλαμάκης

ΑΟΤ: Σπανός, Γιαννακάκης, Κουρουθιανάκης, Χριστοδουλάκης Γιω., Μπριλάκης, Φλορένς, Παπαδάκης, Πολυχρονάκης, Χριστοδουλάκης Για. (70' Αναγνωστάκης), Μαρακομιχελάκης (65' Κοροέννε), Σκουτέλης (75' Τριάντης)

 

Του Μάνου Κασαπάκη  21 January, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα