Στα Χανιά ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας!

  26 February, 2019 ΑΡΘΡΑ
Στα Χανιά ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας!

Στα Χανιά ο Αποστολάκης στον απόηχο των καταστροφών που άφησε πίσω τη η κακοκαιρία που έπληξε το νησί τις προηγούμενες μέρες

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά έφτασε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, εξαιτίας των εκτεταμένων καταστροφών, που άφησε πίσω της η θεομηνία, που έπληξε τα τελευταία εικοσιτετράωρα ολόκληρη την Κρήτη.

Ο κ. Αποστολάκης συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, προκειμένου να συζητήσουν για τις γέφυρες που θα τοποθετηθούν και τη συνδρομή του στρατού.

Ο Υπουργός επίσης έχει επαφές και με τοπικούς φορείς στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων , ώστε να σχηματίσει μία πρώτη εικόνα των προβλημάτων και των καταστροφών, που έχουν προκληθεί στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του νησιού.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα με δρομολόγια ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας έφτασαν στα Χανιά δύο γέφυρες τύπου Belley προκειμένου να αποκαταστήσουν προσωρινά τις ζημιές στο οδικό δίκτυο της Δυτικής Κρήτης.

Η απόφαση πάρθηκε μετά την συνεννόηση που είχε η περιφέρεια Κρήτης με το υπουργείο Υποδομών και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Μαζί με τις γέφυρες βρίσκεται στην Κρήτη τεχνικό προσωπικό για την τοποθέτησή τους ενώ το υπουργείο Εθνικής Άμυνας διατηρεί δύο ακόμα γέφυρες σε ετοιμότητα αποστολής.

 

  26 February, 2019 ΑΡΘΡΑ