Στα δικαστήρια οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου στο Χάρακα!

  10 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στα δικαστήρια οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου στο Χάρακα!

Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου βρίσκονται τα δύο αδέρφια, οι δύο από τους εμπλεκόμενους του «θερμού» επεισοδίου που σημειώθηκε στο Χαρακα. Οι δύο ανδρες είχαν συλληφθεί από τους αστυνομικούς που είχαν σπεύσει στην περιοχή που αναστατώθηκε από τους πυροβολισμούς.

Σημειώνεται ότι στο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου βρίσκεται και ο τρίτος αδελφός παρουσία της δικηγόρου του. 

Τα δύο αδερφια που συνελήφθησαν, ειναι αυτοί που σύμφωνα με το αστυνομικό Δελτίο  πυροβόλησαν σε βάρος ενός άλλου ατόμου, αν και όλα θα φανούν πλέον από τη διαδικασία των απολογιών και των καταθέσεων, αφού η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζεται ότι αμεσα στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και Μεσσαράς, του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων Ηρακλείου και Ε.Κ.Α.Μ. Κρήτης και αφού  εντοπίστηκαν οι δύο αδερφοι που επέβαιναν σε οχήματα ιδιοκτησίας τους, ακολούθησε η σύλληψη τους.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες καθώς και σε έρευνες που διενεργήθηκαν σε ποιμνιοστάσια ιδιοκτησίας τους και στα οχήματα τους,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια και μαχαίρι, ενώ κατασχέθηκε και ένα αυτοκίνητο.

 

newshub.gr

 

  10 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα