Σταδιακή άρση του απαγορευτικού απόπλου - Πότε ξεκινούν τα δρομολόγια

  03 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Σταδιακή άρση του απαγορευτικού απόπλου - Πότε ξεκινούν τα δρομολόγια

Μετά τις 10 το πρωί αναμένεται να υπάρξει σταδιακή άρση της απαγόρευσης απόπλου των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο εξακολουθούν να πνέουν μέχρι και 9 μποφόρ κατά τόπους, κρατώντας από χθες, δεμένα τα πλοία στα λιμάνια της Αττικής. Ωστόσο, σταδιακά θα εξασθενήσουν οι άνεμοι και από τις 10 το πρωί θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια για τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 10 το πρωί θα ξεκινήσουν τα δρομολόγιά τους τα πλοία από τον Πειραιά που έχουν προορισμό την Κρήτη και στις 12 το μεσημέρι αυτά που ταξιδεύουν για τις Κυκλάδες.

Στις 10 το πρωί θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες από την Ραφήνα, ενώ από το λιμάνι του Λαυρίου, το πρώτο δρομολόγιο θα γίνει στις 12 το μεσημέρι.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων.

 

  03 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ