“Στέγη” για τις δράσεις δύο Πολιτιστικών Συλλόγων στη Γόρτυνα.

mesaralive.gr  18 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
“Στέγη” για τις δράσεις δύο Πολιτιστικών Συλλόγων στη Γόρτυνα.

Φωτο: kefaloniapress.gr

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γόρτυνας και μετά από εισήγηση της Επιτροπής Παιδείας, παραχωρούνται τα κτήρια των πρώην Δημοτικών Σχολείων Ατσιπάδων και Αποϊνίου, στους Πολιτιστικούς Συλλόγους των δύο χωριών.

Να υπενθυμίσουμε ότι όπως είχε γράψει το mesaralive.gr η Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Γόρτυνας, εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο την  παραχώρηση δύο κτηρίων που στέγαζαν Δημοτικά Σχολεία και αυτό μετά από αιτήματα των τοπικών Συλλόγων και τη σύμφωνη γνώμη των Τοπικών Συμβουλίων Άνω Ακρίων και Αποϊνίου.

Μετά και την απόφαση του ΔΣ Γόρτυνας, ο  εκπολιτιστικός σύλλογος «Αγία Παρασκευή Ατσιπάδων» καθώς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αποϊνίου, έχουν ο καθένας το δικό του χώρο προκειμένου να στεγάσουν τις δράσεις τους.

Οι δύο Πολιτιστικοί Σύλλογοι στους οποίους παραχωρούνται  τα δύο σχολικά κτήρια, αναλαμβάνουν  την υποχρέωση συντήρησης και καθαριότητας των κτηρίων, αποκαθιστώντας  τυχόν φθορές και ζημιές εάν προκληθούν και να καταβάλλουν τις δαπάνες φωτισμού, θέρμανσης και ύδρευσης κατά τη χρήση τους .

Δεν επιτρέπονται επεμβάσεις στο κτίρια, χωρίς άδεια από το Δήμο πέραν των εργασιών συντήρησης .

 

mesaralive.gr  18 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ