Στη Μεσαρα ο Νίκος Ανδρουλάκης

  18 June, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στη Μεσαρα ο Νίκος Ανδρουλάκης

Την άποψη ότι η Κρήτη και ειδικά το Ηράκλειο, που υπήρξε -όπως είπε- το «κάστρο του ΠΑΣΟΚ», θα πετύχει μεγαλύτερα ποσοστά στις εκλογές της 25ης Ιουνίου εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας σε πολίτες στις Μοίρες, συνεχίζοντας την περιοδεία του σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

«Έμεινε μία βδομάδα. Μπορούμε την επόμενη Κυριακή να έχουμε ένα πλατύ δημοκρατικό προοδευτικό χαμόγελο, με την ασφάλεια ότι το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε ως πρωταγωνιστής. Βήμα-βήμα να αναγεννηθεί το κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Βήμα βήμα με σοβαρότητα, ήθος και συνέπεια», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης και ευχαρίστησε τους πολίτες για τη στήριξή τους λέγοντάς τους «είμαι σίγουρος ότι την άλλη Κυριακή η Κρήτη και το Ηράκλειο ειδικά θα έχει ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά».

Μάλιστα, σημείωσε πως ο στόχος για αύξηση των ποσοστών δεν συνδέεται με το γεγονός ότι η Κρήτη είναι ο τόπος καταγωγής του, αλλά με το ότι «η ιστορία είναι αυτή που αποδεικνύει ότι οι μεγάλοι δημοκρατικοί αγώνες, η ρίζα, το "κάστρο" της παράταξης θα είναι πάντα η Κρήτη», συμπληρώνοντας πως αυτό θα επιτευχθεί «με αγώνα, σοβαρότητα και χωρίς λαϊκισμούς».

«Εμείς δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο, δεν πάμε στα χωριά να λέμε στον κόσμο να μην πληρώνει τα κόκκινα δάνεια», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο οπιός έκανε λόγο για χιλιάδες αγρότες που «είναι θύματα και εκβιάζονται από τα funds και τα κοράκια». «Εμείς λέμε πράγματα που μπορούν να γίνουν για να βελτιώσουν τη ζωή του ελληνικού λαού», συμπλήρωσε.

Επιπρόσθετα, επεσήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν ήθελε να ανέβει το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ «διότι βολεύτηκε με μία λαϊκίστικη και τοξική αντιπολίτευση», εξηγώντας ότι από τη μία υπήρχαν ζητήματα όπως οι υποκλοπές, οι ανισότητες, η κατάσταση στην υγεία και την παιδεία, αλλά και τα τεράστια κόστη στην ενέργεια και στην παραγωγή, και από την άλλη «ο φόβος οι άλλοι να τα κάνουν χειρότερα».

«Άρα επικράτησε ο φόβος για τα χειρότερα», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος ζήτησε από τους πολίτες να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ «για να έχετε ελπίδα για τα καλύτερα και όχι να λέτε το μη χείρον βέλτιστον».

Τέλος, ανέφερε ότι παρά τα λάθη που έγιναν μετά τη Μεταπολίτευση, «δεσμεύομαι και εδώ από την Κρήτη ότι τα άσχημα που πλήγωσαν τον λαό δεν θα ξανασυμβούν, διότι σε αυτήν τη νέα πορεία χτίζουμε και οικοδομούμε σχέσεις εμπιστοσύνης, ξεχωριστά με την κάθε μία Ελληνίδα και τον κάθε έναν Έλληνα». «Ό,τι λάθη έγιναν δεν θα ξανασυμβούν, η ανοχή θα είναι μηδενική σε οποιονδήποτε προσβάλλει τη συλλογική μας προσπάθεια», κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα απο την περιοδεία του εδώ

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

 

  18 June, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα